Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

3 проекта за ранно закупуване – WSM, XRP20, YPRED

3 проекта за ранно...
3 проекта за ранно закупуване – WSM, XRP20, YPRED

3 проекта за ранно закупуване, предвидени за най-малко 10 пъти ръст през следващите седмици – WSM, XRP20, YPRED

Със сезона на алткойните, който се очертава за епичен край на годината, инвеститорите претърсват индексите, за да намерят възможности, които могат да осигурят значителна възвръщаемост през последната половина на 2023 г.

За съжаление, с хиляди проекти, от които да избирате, е предизвикателство да се идентифицират тези с реален дългосрочен потенциал от тези, които в крайна сметка ще изчезнат в нищото.

В допълнение, инвеститорите непрекъснато търсят възможности с ниска капитализация, тъй като разбират, че това са единствените проекти, които могат да осигурят над 10x възвръщаемост за сравнително кратък период.

За щастие идентифицирахме три уникални проекта, които продължават да се появяват на радара на всички като златни възможности за края на 2023 г.

По-специално, тези проекти са планирани от експерти да осигурят поне 10 пъти по-голяма възвръщаемост през следващите седмици, тъй като техният шум и FOMO нарастват.

Нека ви представим Wall Street Memes ($WSM), XRP20 ($XRP20) и yPredict ($YPRED) – три проекта, които привличат вниманието в индустрията.

Мемовете на Уолстрийт наближават 23 милиона долара, тъй като китовете не могат да се отдръпнат.

Първият проект, който експертите смятат, че може да осигури най-малко 10 пъти по-голяма възвръщаемост, като мнозина очакват над 50 пъти по-голяма възвръщаемост, през следващите седмици е Wall Street Memes ($WSM) – проект, който вече е събрал над 22,8 милиона долара в набиране на средства.

Wall Street Memes е в последния етап от набирането на средства, тъй като FOMO официално започва работа за китове, което ги кара да се втурнат към предварителната продажба, за да бъдат позиционирани в оставащия $WSM, наличен на възможно най-ниските цени.

Увереността на китовете е доказателство за дългосрочните перспективи зад $WSM, тъй като някои поемат значителни рискове в очакване на огромна възвръщаемост.

Например, един кит наскоро се майстори с $850 000, за да купи $WSM, разменяйки над 460 $ETH в една покупка;

Китовете и инвеститорите са привлечени от Wall Street Memes поради уникалната му способност да привлича огромна аудитория, хумор, базиран на мемове, и индивидуалното внимание от Илон Мъск.

Идеята зад проекта е да се подиграе на алчния капиталист от Уолстрийт и да разобличи традиционната финансова система чрез мем-базиран хумор в социалните медии.

Публикуваните мемета станаха толкова вирусни, че генерират над 40 милиона импресии на месец, което го прави основният източник в интернет за мемета, свързани с търговия и финанси.

Те дори привлякоха вниманието на Илон Мъск – който беше виждан да коментира мемовете на няколко пъти; — Илон Мъск (@elonmusk) 22 април 2023 г

Вниманието на главния изпълнителен директор на Twitter предизвика спекулации около участието му в проекта, тъй като инвеститорите предположиха, че е намерил нова монета мем, която да добави към портфолиото си заедно с Dogecoin.

В допълнение, популярността на меметата позволи на Wall Street Memes да култивира подобна на култ общност от над 1,1 милиона последователи в социалните медии.

Тази колосална аудитория има експерти, които вярват, че $WSM е гарантиран на основна борса от ниво 1 веднага щом стартира, тъй като борси като Binance и OKX ще се стремят да се възползват от гигантските обеми на търговия.

Поради тази причина много анализатори рекламират мемите на Уолстрийт като следващата сензация за мем монети и ще бъдат в челните редици на следващия скок нагоре;

И накрая, токеномиката на проекта е идеална за инвеститорите, тъй като цялото предлагане е изцяло управлявано от общността.

Половината от доставката на WSM на стойност 2 милиарда долара се продава в предварителната продажба, като другата половина е запазена за награди на общността и добавяне на ликвидност към борсите.

Като цяло, уникалната комбинация от интернет култура, хумор, базиран на мемове, и децентрализирани финанси създаде перфектния баланс между реклама и FOMO за $WSM – поставяйки основите за превръщането му в следващата сензация за мем монета.

Тъй като предварителната продажба е в последния си етап, по-голямата част от разпределението за предварителна продажба вече е разграбено.

С по-малко от една четвърт оставаща, новите инвеститори трябва да действат бързо, за да се позиционират или да се изправят пред болката от плащането на по-високи цени, след като токенът стартира на борсите.

Купете $WSM днес.

XRP20 достига soft cap за по-малко от седмица, тъй като Ripple Army е заинтригувана от надградения XRP

XRP20 е друг токен, който завърта глави в индустрията, тъй като набира над $1,77 милиона за по-малко от седмица – почти достигайки своята мека граница от $1,85 милиона.

XRP20 се описва като второто идване на XRP и е най-новото допълнение към тенденцията „Meta 2.0 Version“, която създаде нови милионери на мем монети чрез проекти като Dogecoin 2.0, Pepe 2.0 и Litecoin 2.0.

Проектът се стреми да разпали отново страстта на XRP Army, като пренесе наследения токен в блокчейна на Ethereum като ERC20 токен.

Отключване на крипто печалби: Принципи за ранно закупуване за печалба на фона на колебания на пазара | SUI, SHIB, DOGE

XRP20 съчетава уникална функция за залагане за печалба с интуитивен механизъм за изгаряне, като експертите предвиждат шок в предлагането и внезапен скок в стойността на активите.

В допълнение, версията ERC20 на XRP ще бъде по-лесна за съхранение, проследяване и търговия – което ще я направи лесна за интегриране в DeFi протоколи – нещо, с което $XRP винаги се е борил.

Токеномиката зад проекта отдава почит на оригиналния XRP токен – с доставка от 100 милиарда $XRP20.

40% от доставките ще бъдат продадени в предварителната продажба на цена на един етап от $0,000092 – четиридесет пъти по-евтино, отколкото $XRP беше на най-ниското си ниво за всички времена.

След това 40% са запазени за награди за залагане, 10% за DEX ликвидност и 10% за изгаряне.

Тези токеномики са идеални за насърчаване на дълголетието и възнаграждаване на участието на залагащите.

Механизмът залог за печелене осигурява полезност за купувачите на дребно, като им дава път към пасивен доход чрез залагане във веригата.

В допълнение, механизмът за записване намалява предлагането с течение на времето, което прави $XRP20 дефлационен, тъй като 0,1% от всяка транзакция за покупка и продажба се изпраща на адрес за записване.

Комбинацията от тези два механизма ще повиши цената на $XRP20 – осигурявайки бърза 10x възвръщаемост.

Това е така, защото предлагането постоянно ще се свива, тъй като притежателите заключват $XRP20 в залагане, а механизмът за изгаряне ще намали допълнително предлагането – оставяйки малко $XRP20 на свободния пазар.

Като цяло, $XRP20 е перфектна възможност с ниска капитализация да преживеете отново $XRP възхода. Тъй като почти половината от предварителната продажба вече е продадена, инвеститорите ще трябва да побързат, за да се позиционират на ниските цени или да закупят токена на DEX на по-високи цени.

Купете XRP20 днес

yPredict е основният полезен токен за 2023 г., който създава постоянно печеливши търговци

Последният токен, който може да осигури бърза 10x възвръщаемост, е yPredict ($YPRED) – новаторски помощен токен, който използва AI в различни приложения, включително търговия, редактиране на видео и SEO.

yPredict е следващо поколение платформа за проучване и анализ на търговия, базирана на AI, която предоставя на търговците прозрения, базирани на данни, за да им помогне да вземат по-добри търговски решения.

Най-съвременните модели и показатели за финансови прогнози ще помогнат на търговците да навлизат и излизат от пазара на по-добри нива – като им помагат да стават постоянно печеливши.

Най-добрата част от проекта е, че той интегрира токена във всеки продукт в своята екосистема – осигурявайки му изключително ниво на полезност.

Неговата водеща функция е yPredict Marketplace, който позволява на разработчиците на AI и Machine Learning (ML) да изброяват своите модели за финансово прогнозиране в икономика на резултатите като услуга.

Търговците могат да търсят най-ефективните прогнозни модели и да се абонират за тях ежемесечно, като използват токена $YPRED като плащане.

Разкриване на yPredict (YPRED) – най-добрата платформа, задвижвана от AI! Анализ на пазарните настроения Разпознаване на шаблони на диаграми Разширени технически индикатори Сигнали за покупка/продажба, управлявани от AI Това не е всичко! Подкрепен от AI оценител на обратни връзки за SEO професионалисти и Alt_Pump_001,… — yPredict.ai (@yPredict_ai)

В допълнение, функцията yPredict Analytics също помага на търговците, като предоставя предупреждения за новоформиращи се тенденции и предстоящи пробиви.

Търговските сигнали се захранват изцяло от AI чрез разпознаване на модели и анализ на настроения/индикатори.

Търговците ще трябва да държат $YPRED токени и да ги залагат, за да получат достъп до тази функция.

Обхватът на приложенията обаче надхвърля търговията за yPredict.

Например, yPredict наскоро пусна инструмент за оценка на обратни връзки, който позволява на SEO експертите да прогнозират броя на обратните връзки и показателите за авторитет, за да им помогнат да увеличат трафика на уебсайта.

Внимание, SEO професионалисти и специалисти по дигитален маркетинг! Открийте новаторския оценител на обратни връзки yPredict! Кажете сбогом на догадките и прегърнете основан на данни подход към стратегиите за изграждане на връзки. Нашият мощен модел, обучен на 1 милиард+ реда данни от върха… — yPredict.ai (@yPredict_ai) 16 юни 2023 г.

Има и yPredict Editor, базиран на AI софтуер за редактиране на съдържание, който рационализира работния процес на редакторите чрез предложения за ключови думи, управлявани от NLP, и цялостно оценяване.

И двата продукта ще изискват от потребителите или да държат, или да залагат $YPRED токени за достъп.

Като цяло е лесно да се разбере защо експертите прогнозират бърза 10-кратна възвръщаемост за $YPRED – особено с огромното ниво на полезност зад токена.

Предварителната продажба на проекта е в последния си етап, така че ще трябва да побързате, за да се позиционирате на предварителни цени.

Купете $YPRED днес.

Публикацията на Тодор Цонев: "3 проекта за ранно закупуване – WSM, XRP20, YPRED" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!