Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на потенциалното обръщане на тенденцията за BONK и FLOKI

Анализ на...
Анализ на потенциалното обръщане на тенденцията за BONK и FLOKI

Анализиране на потенциалното обръщане на тенденцията за мем монети BONK и FLOKI

В динамичния свят на криптовалутите мем монети като BONK и FLOKI наскоро бяха изправени пред период на предизвикателство, като стойностите им претърпяха значителни спадове. Въпреки това, последните пазарни тенденции предполагат потенциална промяна в инерцията, което кара инвеститорите да се запитат дали обратът е неизбежен за тези популярни токени.

Седмица на упадък

Според данните на CoinMarketCap и BONK, и FLOKI претърпяха значителни загуби, като цената на BONK се срина с над 17%, а FLOKI преживя подобна съдба със спад от повече от 13% през последните седем дни. Тази низходяща траектория сериозно повлия на пазарните настроения около тези мем монети, както се вижда от данните на Santiment, показващи постоянно ниски претеглени настроения, което сигнализира за преобладаващи мечи настроения сред инвеститорите.

Признаци на обръщане?

Въпреки продължителната низходяща тенденция, последните движения на цените предполагат потенциално забавяне на низходящия импулс. Спадът на цената на BONK се забави до едва 1,8% през последните 24 часа, докато FLOKI се понижи с 1,5%. Това леко забавяне на спада на цените може да показва възможен обрат на тенденцията на хоризонта, осигурявайки искрица надежда за инвеститорите.

Анализиране на показатели и пазарни индикатори

Анализ и прогнози за WIF, DOGE, PEPE, FLOKI, BONK и SHIB

Анализът навлиза по-дълбоко в показателите както на BONK, така и на FLOKI, разкривайки интригуващи прозрения. Съотношението MVRV на FLOKI претърпя рязък спад, което показва по-малко инвеститори в печалбата, докато увеличението на процента на финансиране предполага потенциално продължаване на низходящата ценова тенденция. По подобен начин данните на Coinglass подчертават повишаване на процента на финансиране на BONK, което отразява продължаващата пазарна несигурност около тези токени.

Анализ на графиката: Прогнози и нива на поддръжка

Разглеждайки дневната графика на FLOKI, изглежда, че тества подкрепата на горната тренд линия на своя модел на бичи флаг. Докато индексът на паричните потоци (MFI) загатва за потенциално увеличение на цената, паричният поток на Chaikin (CMF) остава в низходяща територия. Ако низходящото ценово действие продължи, FLOKI може да намери подкрепа около нивото от $0,000156, преди потенциално да отскочи.

Обратно, пазарните индикатори на BONK рисуват низходяща картина, като неговият CMF е значително под неутралната марка и MFI регистрира спад. Освен това мечият кросоувър в MACD допълнително изостря натиска надолу. Въпреки това изглежда, че BONK има силна подкрепа близо до $0,000022, с потенциално движение нагоре към $0,000029, ако се материализира възходящият импулс.

Заключение: Навигация в несигурността

Тъй като инвеститорите оценяват потенциала за обръщане на тенденцията при BONK и FLOKI, предпазливостта и старанието са от първостепенно значение. Докато последните индикатори намекват за възможно забавяне на низходящата траектория, пазарната динамика остава непостоянна и непредвидима. Чрез внимателно наблюдение на ключови показатели, пазарни индикатори и нива на поддръжка, инвеститорите могат да се ориентират в развиващия се пазар на търговията с мем монети с по-голяма увереност.

Публикацията на Георги Шопов: "Анализ на потенциалното обръщане на тенденцията за BONK и FLOKI" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!