Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на Shiba Inu: Потенциални възможности за пробив

Анализ на Shiba Inu:...
Анализ на Shiba Inu: Потенциални възможности за пробив

Анализ на Shiba Inu: Неизбежен потенциален пробив при приближаване на ключови нива на съпротива

Shiba Inu (SHIB) е на ръба на значително движение на цените, тъй като се доближава до решаващи нива на съпротива, основно дефинирани от 26-дневните и 50-дневните експоненциални подвижни средни (EMA).

Към момента на писане SHIB се търгува около $0,00002379, показвайки признаци на консолидация в рамките на низходящ триъгълен модел. Въпреки това, скорошното ценово действие загатва за потенциален пробив, като 26-дневната EMA при приблизително $0,00002385 се очертава като първоначално ниво на съпротива. Ако SHIB успешно преодолее тази бариера, следващата цел е 50-дневната EMA, в момента позиционирана около $0,00002527.

Анализ на обема и настроенията на инвеститорите

Анализът на обема показва засилена търговска активност, особено забележима по време на скорошни спадове на цените, което предполага значителен интерес за покупка от страна на инвеститорите на по-ниски ценови нива. Този модел на натрупване може да послужи като катализатор за потенциален пробив. Освен това, индексът на относителната сила (RSI) е около 45, което показва балансирано пазарно настроение с достатъчно място за движение нагоре.

Метрики във веригата и активност на китове

Анализ на пробива на Bitcoin Cash (BCH): Потенциални възможности напред

Задълбочаването в показателите във веригата разкрива прозрения за големи транзакции, предлагайки ценни улики относно активността на китовете и поведението на инвеститорите. През последния месец имаше забележим скок в големите транзакции, достигайки своя връх от 280 транзакции на 13 май, придружени от обем от 9,6 трилиона SHIB. Този скок в активността на китовете подчертава силната ангажираност на големите притежатели.

Само през последните 24 часа бяха регистрирани 206 големи транзакции на обща стойност 3,88 трилиона SHIB, което показва устойчив интерес от страна на големи инвеститори. Ако тази тенденция се запази, тя може да даде необходимата инерция на SHIB, за да преодолее своите нива на съпротива.

Прогноза и заключение

Като се имат предвид преобладаващите пазарни условия и данните във веригата, съществува убедителна възможност за пробив на SHIB в близко бъдеще. Всички очи са насочени към критичните нива на съпротива, представени от 26-дневните и 50-дневните EMA. Решително затваряне над тези нива, съчетано със стабилен обем на търговия, може да означава обръщане на тенденцията и да запали нова възходяща траектория за SHIB.

Търговците и инвеститорите се съветват да наблюдават отблизо ценовото действие на SHIB, особено около тези ключови нива на съпротива, тъй като те биха могли да осигурят основна информация за следващия ход на криптовалутата.

Публикацията на Тодор Цонев: "Анализ на Shiba Inu: Потенциални възможности за пробив" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!