Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

ANZ избира Avalanche за сетълмент на токенизирани активи: AVAX скочи с 8%

ANZ избира Avalanche...
ANZ избира Avalanche за сетълмент на токенизирани активи: AVAX...

AVAX скочи с 8%, след като ANZ избра сетълмент на токенизирани активи в Avalanche Network

В новаторско сътрудничество между австралийската банкова централа ANZ и Chainlink Labs беше разкрито успешното крос-верижно сетълмент на токенизирани активи в мрежата Avalanche, което предизвика шокови вълни във финансовия сектор.

Обявено чрез изчерпателна публикация в блог на 25 март, Avalanche разкри, че Australia and New Zealand Banking Group (ANZ), заедно с Chainlink Labs, са постигнали значителен крайъгълен камък в блокчейн оперативната съвместимост. Това съвместно усилие беше щателно изработено, за да преодолее безпроблемно пропастта между различни блокчейн екосистеми, по-специално Avalanche и Ethereum, като по този начин улеснява бързите и ефективни глобални трансфери на активи и сетълменти.

С ANZ, който има страхотно присъствие, обслужвайки над 8,5 милиона клиенти на дребно и институционални клиенти на почти 30 пазара, интегрирането на решението на Chainlink демонстрира достъпността, търгуемостта и сетълмента на токенизирани активи в различни мрежи.

По време на пилотната фаза ANZ симулира придобиването на токенизирани активи на Ethereum, деноминирани в една стабилна монета, докато инициирането на транзакция и сетълментът се случи на Avalanche с помощта на друга стабилна монета. Заслужава да се отбележи стратегическото използване от страна на ANZ на неговата персонализирана подмрежа Avalanche Evergreen, използваща нейната съвместимост с Ethereum Virtual Machine (EVM) и персонализирани функции за рационализиране на транзакциите.

Прогноза за Avalanche: AVAX нараства с над 460% за 90 дни?

Анураг Соин, продуктов ръководител на Digital Added Services в ANZ, подчерта значението на подмрежите Evergreen на Avalanche за овластяване на институциите да изследват нови случаи на употреба и бизнес модели в рамките на персонализирани мрежи, заявявайки: „Подмрежите Evergreen на Avalanche позволиха на ANZ да се присъедини към списъка на институциите, които проучват нови случаи на употреба и бизнес модели, като същевременно се използват адаптивни мрежи като Avalanche."

В резултат на това монументално съобщение, родният токен на Avalanche AVAX претърпя метеоритен скок от 8%, бързо достигайки $58,6, според данните на CoinMarketCap. Този скок подчертава огромното одобрение и очакване на пазара около иновативното сътрудничество между ANZ и Chainlink Labs.

Гледайки напред, Avalanche разкри, че следващата фаза на пилотния проект включва внедряването на решението в главните мрежи на блокчейн, заедно с амбициозно разширяване на работните потоци, за да обхване безпроблемна комуникация между различни мрежи на блокчейн, обслужващи безброй случаи на употреба.

Това основно развитие бележи значителна крачка към насърчаване на по-голяма оперативна съвместимост и ефективност в блокчейн пазара, демонстрирайки потенциала за трансформативни решения за прекрояване на традиционните финансови системи.

Ключови изводи:

  • Стратегическо сътрудничество: Партньорството между ANZ и Chainlink Labs означава стратегически ход към подобряване на оперативната съвместимост на блокчейн.
  • Отговор на пазара: AVAX на Avalanche стана свидетел на впечатляващ скок от 8% след съобщението, което е показателно за пазарния оптимизъм.
  • Бъдещи перспективи: Бъдещите фази на пилотния проект имат за цел допълнително да усъвършенстват и разширят възможностите на решението, обещавайки подобрена междуверижна комуникация и функционалност.

Тъй като блокчейн индустрията продължава да се развива, инициативи като тези подчертават основната роля на сътрудничеството и иновациите за стимулиране на значима промяна във финансовата екосистема.

Публикацията: "ANZ избира Avalanche за сетълмент на токенизирани активи: AVAX скочи с 8%" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!