Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

ASICRUN разкрива авангардно поколение на ASIC копачи

ASICRUN разкрива...
ASICRUN разкрива авангардно поколение на ASIC копачи

ASICRUN, виден играч в глобалната крипто общност, наскоро представи нова линия хардуер за копаене, революционизирайки начина, по който ентусиастите копаят криптовалути. Техните авангардни програми за копаене със специфични за приложения интегрални схеми (ASIC) – AR1 Miner, AR2 Miner и EliteAR Miner – привлякоха вниманието с изключителните си възможности, позволявайки както на начинаещи, така и на опитни потребители да печелят забележителни печалби.

Една от забележителните характеристики на тези копачи е несравнимият им висок хешрейт, фактор, който впечатли водещи пазарни анализатори. В действителност хешрейтовете на миньорите на ASICRUN остават несравними в индустрията, което ги прави невероятно ефективни при решаването на сложни математически проблеми и привличането на значителни награди. Ето един поглед към техните впечатляващи хешрейтове:

  • AR1 Miner: Bitcoin 1050 TH/s, Litecoin 400 GH/s, Dash 20 TH/s
  • AR2 Miner: Bitcoin 2200 TH/s, Litecoin 900 GH/s, Dash 45 TH/s
  • EliteAR Miner: Bitcoin 4900 TH /s, Litecoin 2200 GH/s, Dash 100 TH/s

Тези изключителни скорости на хеширане значително допринасят за изключителната доходност на миньорите. Въпреки огромната си мощност на обработка, миньорите ASICRUN са забележително енергийно ефективни, като месечните разходи за енергия варират от $50 до $250, в зависимост от продукта. Някои потребители съобщават за печалби, които надминават други съоръжения за копаене на пазара.

Перфектна буря за подценени ASIC: Blockstream планира набиране на $50 милиона за закупуване на копачи

Това, което отличава ASICRUN, е неговият ангажимент за достъпност. Проектирани за потребители с всякакъв произход, техните копачи са лесни за използване и идват предварително конфигурирани с базирана на Linux система и софтуер ASICRUN. Настройването на миньора е лесно – просто го включете, свържете към електрически контакт и го осъществете чрез Wi-Fi или кабел. За да помогне на новодошлите, ASICRUN предоставя безплатен достъп до техния пул за копаене, осигурявайки безпроблемно и печелившо копаене.

Закупуването на миньори ASICRUN е безпроблемно. Компанията се грижи за доставката и митническите такси по целия свят, като гарантира бърз процес на доставка в рамките на седем работни дни. Освен това те предлагат цялостно гаранционно покритие както за софтуерни, така и за хардуерни проблеми.

На пазар, наводнен с опции, ASICRUN се откроява като най-добрият избор за възнаграждаващо изживяване при копаене. Ако търсите да подобрите вашето копаещо пътуване, ASICRUN е най-доброто решение. За да научите повече за компанията и да разгледате гамата от продукти, посетете официалния й уебсайт на адрес ASICRUN.

Публикацията на Тодор Цонев: "ASICRUN разкрива авангардно поколение на ASIC копачи" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!