Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Бъдеще за инженерите на DevOps?

Бъдеще за инженерите...
Бъдеще за инженерите на DevOps?

Поглед към очакваното бъдеще за инженерите на DevOps

Инженерингът на Mobile DevOps играе все по-важна роля в технологичната индустрия, като организациите признават неговата стойност. Предвижда се пазарът на DevOps да достигне 51 милиарда долара до 2030 г., отразявайки нарастващото търсене на инженери на Mobile DevOps. Мобилният пазар претърпя значителен растеж и инженерите на Mobile DevOps са от жизненоважно значение за оптимизирането на процеса на внедряване, за да се постигне по-бързо време за пускане на пазара и да надминат очакванията на клиентите.

Работодателите дават приоритет на DevOps уменията и търсенето на DevOps инженерни роли се очаква да нарасне с 21% до 2028 г. Конкурентният пазар на мобилни приложения изисква своевременно доставяне на код и безупречни версии, тъй като проблемите могат да доведат до изтриване на приложения от потребителите. Сигурността на мобилните приложения също е от решаващо значение, като 81% от приложенията са уязвими на кибератаки, което стимулира растежа на пазара на DevSecOps. Инженерите на DevOps могат да помогнат на компаниите да постигнат и двете цели с техните желани умения.

Търсенето на DevOps инструменти, особено тези, улесняващи непрекъсната интеграция и внедряване (CI/CD), нараства. Инструментите за автоматизация рационализират процесите, повишавайки ефективността на инженерите на Mobile DevOps. Bitrise, широко използван инструмент, дава възможност на инженерите на Mobile DevOps чрез намаляване на времето за изграждане, подобряване на стабилността и оптимизиране на инфраструктурата.

DevOps интегрира разработката на софтуер и ИТ операциите, за да създаде по-гъвкав, ефективен и фокусиран върху клиента подход към доставката на софтуер. В бъдещето на DevOps автоматизацията ще бъде решаващ компонент. Най-добрите курсове на DevOps могат да ви помогнат да получите най-добри резултати.

С автоматизацията DevOps ще стане още по-гъвкав и ефективен. Това ще доведе до по-добро клиентско изживяване и по-високо качество на продуктите. Автоматизацията също така ще улесни компаниите да мащабират своите услуги в световен мащаб. Бъдещето на DevOps разчита на практически случаи на използване в областта. Обхватът на DevOps се увеличава с няколко изменения в разработката на софтуер.

Mouser стартира AI Content Hub, за да даде възможност на инженерите

Бъдещето на DevOps се оформя от нарастващото търсене на по-бърза доставка на софтуерни продукти. Тази статия изследва това бъдеще през 2023 г. или след това, като анализира ключови тенденции, оформящи днешната DevOps среда.

Какво е DevOps?

DevOps включва практики, които помагат на организациите да изграждат, внедряват и поддържат приложения и услуги. DevOps съчетава както разработка, така и операции. DevOps е сравнително нов термин, който съществува от почти десет години.

За първи път се споменава през 2009 г. от Патрик Дюбоа в статията му „The New DevOps“. Бъдещият обхват на DevOps разчита на използването на завладяващи случаи на използване на модела. Бъдещето в DevOps е правилният начин за развитие и операции.

Едва през 2010 г. Патрик Дюбоа и Джон Уилис въвеждат термина „DevOps“ на конференция в Сан Франциско, обсъждайки как ефективно да внедряват актуализации на кода в живи производствени системи, използвайки инструменти за автоматизация като Puppet, Chef и SaltStack.

Публикацията на Георги Шопов: "Бъдеще за инженерите на DevOps?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!