Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Безплатна NFT игра за фитнес мотивация

Sweat Economy представлява безплатна NFT игра за фитнес мотивация

Популярната платформа за ходене и печелене Sweat Economy разкри най-новата си инициатива, Sweat Hero, тази сряда. Хипер-небрежната NFT игра, базирана в общността, позволява на играчите да се състезават срещу приятели в мобилното приложение Sweat Wallet, което използва данни от други приложения на вашия смартфон или смарт часовник, за да наблюдава вашата физическа активност. Играта е създадена на базата на устойчива икономика на токени, с цел подобряване на общите нива на конкуренция и поддържане на процъфтяваща игрална екосистема.

Sweat Hero въвежда уникален подход към това как работят игрите. За разлика от моделите „плащане за игра“, възприети от наследените игри, Sweat Hero предлага на новите играчи безплатен незаменим токен (NFT), за да започнат играта – основно, плащайки на потребителите да играят. Потребителите се свързват помежду си чрез приложението Sweat Wallet и се бият един срещу друг, за да надградят своите NFT или да спечелят награди $SWEAT token.

Предлагането на модел за безплатна игра също е в контраст с повечето от игрите за преместване, за да спечелиш днес. Sweat Hero революционизира тази индустрия, като създава устойчив модел на токеномика (икономика на токени), който не включва искане на играчите да купуват NFT на стойност стотици долари, преди да играят. Много от тези NFT игри и M2E платформи поддържат икономиката си, като очакват нови потребители да се присъединят и да закупят NFT. Освен това екипите може да ограничат броя на NFT, за да предизвикат изкуствен недостиг и потенциално да увеличат стойността им, като попречат на някои играчи да се сдобият с тях.

Sweat Economy представя безплатна NFT игра за фитнес мотивация

Напротив, Sweat Hero лансира „модел за поглъщане на токени“, който решава тези проблеми и увеличава икономическата жизнеспособност на екосистемата на играта. Системата за поглъщане на токени работи, като задържа 20% от общия залог за битка като такса за битка, като 80% от залога отива при победителя. Бойната такса се изпраща до токена на Sweat Wallet и се изгаря, за да се намали общият брой циркулиращи $SWEAT токени. Тъй като повече хора се присъединяват към битката, повече токени ще бъдат изгорени, което означава, че ще има по-малко празни и ликвидни токени в екосистемата.

„Оставяме зад гърба си времената на недостиг в NFT пространството и нарушаваме стария стандарт на „плащане, за да играеш“ в игралното пространство M2E“,  сподели Олег Фоменко, съосновател на Sweat Economy. „С Sweat Hero милиони хора могат да се ангажират с безплатни NFT и колкото повече играчи имаме, толкова повече $SWEAT отиват в поглъщането на токени, което прави икономиката на токените устойчива.“

Докато играчите печелят битки и предизвикателства, като увеличават ежедневните си стъпки, те ще подобрят своята NFT сила, което им дава предимство в играта. Тези NFT са динамични и ще се развиват въз основа на прогреса на играта, физическите дейности и ангажираността на потребителите в приложението Sweat Wallet.

Освен наградите и печалбите в играта, геймификацията на физическата активност на Sweat Hero прави упражненията по-забавни и мотивира потребителите да следват ежедневните си упражнения. Тези фактори могат да имат всеобхватен ефект върху цялостното здраве на потребителите, като мотивират потребителите да ходят повече, създават ежедневен навик и стимулират ангажираността чрез битки с приятели.

Бъдещите надстройки на Sweat Wallet ще въведат седем арени, в които играчите могат да се изравнят, за да осигурят по-висок потенциал за печалба, и нова динамична рамка за развитие на NFT, която се очаква да стартира през Q4 тази година.

Публикацията на Наталия Иванова: "Безплатна NFT игра за фитнес мотивация" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!