Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance Coin (BNB) скочи с 3% след съобщение за актуализиране на размера на тика

Binance Coin (BNB)...
Binance Coin (BNB) скочи с 3% след съобщение за актуализиране на...

BNB преживява забележителен скок на цените от 3% след съобщението за актуализиране на размера на тика на Binance

Binance Coin (BNB) отбеляза значителен скок на цените от 3%, генерирайки вълнение и спекулации сред търговците. Това повишение следва съобщението на Binance относно корекциите, насочени към увеличаване на ликвидността на пазара и подобряване на търговското изживяване чрез промяна на размера на тика, минималното движение на цената на търговска двойка. Този ход подчертава ангажимента на Binance за непрекъснато подобряване на функционалността на своята платформа.

Подробности за актуализацията на размера на тиковете за спот търговия на Binance

На 23 май, между 05:00 (UTC) и 07:00 (UTC), Binance ще въведе промени в размера на тика за определени търговски двойки. Тази актуализация е предназначена да подобри ликвидността на пазара и да подобри цялостното търговско изживяване, като позволява по-прецизна и ефективна търговия. В резултат на това BNB скочи с 2,29% в рамките на 24 часа, отразявайки засиления натиск за купуване от биковете в отговор на тази стратегическа корекция.

Текущо пазарно представяне на БНБ

Към днешна дата цената на живо на Binance Coin (BNB) възлиза на $582,70, с 24-часов обем на търговия от $1,24 милиарда. Наскоро BNB претърпя спад под своите пълзящи средни, но рязко отскочи от линията на подкрепа на модела на симетричен триъгълник. Това възстановяване показва силен интерес за купуване на по-ниски нива и подчертава силното търсене на БНБ и нейната устойчива пазарна позиция.

Пазарни индикатори и прогнози

В момента отворената лихва за БНБ се е увеличила с 0,82%, сега се оценява на 498,7 милиона долара. Индексът на относителната сила (RSI) е 57,23%, сигнализирайки за възходяща тенденция. Сега купувачите се опитват да избутат цената над линията на съпротива на триъгълника. Ако успее, BNB/USDT може да отбележи значителни печалби, потенциално нарастващи до $634 и след това $692, с целеви модел от $726.

Binance Coin (BNB) скочи със 7,50% до $386: Технически анализ

Обратно, ако цената падне и пробие под триъгълника, това може да означава мечи контрол, потенциално да доведе двойката до $495 и след това до целта на модела от $434.

Пазарна капитализация и търговски диапазон

BNB в момента се търгува между $586,48 и $581,45, с реална пазарна капитализация от $85,9 милиарда, което отразява значителното й присъствие на пазара на криптовалута. Това представяне подчертава динамичния и променлив характер на пазара на БНБ, движен както от технически фактори, така и от пазарни настроения.

Последици от актуализацията на размера на отметката

Очаква се корекцията в размера на тика да доведе до по-прецизна и ефективна търговия на платформата Binance. Чрез прецизиране на минималното движение на цените за търговски двойки, Binance цели да създаде по-ликвидна и отзивчива пазарна среда. Тази актуализация не само подобрява търговското изживяване за потребителите, но също така е в съответствие с текущите усилия на Binance за иновации и поддържане на конкурентното си предимство в пазара на обмена на криптовалута.

Заключение

Неотдавнашният скок на цените на BNB, след обявяването на Binance за актуализация на размера на тика, подчертава значителното въздействие, което стратегическите подобрения на платформата могат да имат върху представянето на пазара. С въвеждането на тези корекции, планирано за 23 май, търговците и инвеститорите ще следят отблизо ценовото действие на БНБ и динамиката на пазара. Повишеният интерес и възходящото настроение предполагат, че БНБ може да види допълнителен импулс нагоре, потенциално достигайки нови ценови цели в близко бъдеще.

Публикацията на Роберт Петров: "Binance Coin (BNB) скочи с 3% след съобщение за актуализиране на размера на тика" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!