Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance NFT Marketplace разширява предложенията, приветства Биткойн NFT

Binance NFT...
Binance NFT Marketplace разширява предложенията, приветства Биткойн...

NFT пазарът на Binance разкри планове за поддръжка на Bitcoin Ordinals по-късно този месец, като разшири своята екосистема и създаде нови възможности за NFT търговци и колекционери. Въпреки че борсата не е обявила конкретна дата на стартиране, този ход се очаква да се случи скоро.

Binance разширява ползите за NFT търговци и колекционери Пазарът на Binance NFT в момента поддържа NFT на BNB Chain, Ethereum и Polygon.

Добавянето на поддръжка за Биткойн NFT ще разшири своите предложения за клиенти и ще им позволи да купуват Ordinals в Биткойн мрежата директно от своите акаунти в Binance, без да е необходимо да задават нагоре Биткойн портфейл, съвместим с taproot. Ordinals обикновено се секат чрез TwelveFold Ordinals акаунт, но новите потребители вече могат лесно да купуват Биткойн NFT сигурно без тази допълнителна стъпка. Освен това, създателите могат да генерират повече приходи чрез поддръжката на роялти на Binance NFT, като допълнително се възползват от разширената екосистема на платформата.

Създателите, чиито NFT се търгуват на пазара, ще печелят от поддръжката на роялти. Binance също така спомена, че поддържането на Bitcoin Ordinal на неговата платформа ще позволи на колекционерите да се насладят на стабилността и сигурността на обмена. Те също ще се радват на безпроблемна и ефективна търговия с Биткойн NFT на борсата.

Robinhood разширява крипто предложенията в Европа

Като такъв, Binance отправи открит призив към NFT проекти за сътрудничество за укрепване на общността на Bitcoin Ordinals. Заинтересованите творци могат да попълнят този формуляр, за да се свържат с Binance за сътрудничество. Борсата също така заяви, че сътрудниците ще се радват на някои предимства, като например получаване на достъп до канала NFT Discord на Binance за актуализации на екосистемата. Те също могат да получават NFT airdrops за предстоящи Bitcoin NFT проекти. Разбиране на Биткойн ординалите Биткойн NFT са цифрови артефакти, вписани в Биткойн блокчейна.

През януари 2023 г. Casey Rodarmor стартира порядковия протокол, позволяващ на създателите да прикачват данни към отделни сатоши (най-малките Биткойн деноминации), за да ги идентифицират и извършват транзакции с тях. Създателите на NFT могат да прикачват данни като видеоклипове, текстове, изображения или друго съдържание към всяко сатоши чрез процес на вписване.

Трябва да се отбележи, че 1 Биткойн се състои от 100 000 000 сатоши, които могат да бъдат вписани поотделно в протокола Ordinals. Надписите върху тези сатоши им дават индивидуални идентичности, което позволява на притежателите да ги проследяват, прехвърлят и придават значение на тях. След надписите тези сатоши стават неизменни цифрови колекционерски предмети в мрежата и се извършват транзакции чрез Биткойн портфейли. Това ново развитие много развълнува привържениците на Биткойн.

Алекс Стржешневски, основател и главен изпълнителен директор на AngelBlock каза в коментар: „Мисля, че това, което се случва в Биткойн, е невероятно. Усещането е, че Биткойн се връща към корените си на това, че всъщност е „магия“. интернет пари“, а еволюцията за всяка технология е естествен феномен. Виждам обратната реакция на много „пуристи“ на BTC, но не мисля, че някой трябва да използва тяхната платформа, за да се опитва да цензурира транзакции и да прави разлика между това, което е „валидна“ и „невалидна“ транзакция във всяка мрежа.“

Кратка информация за Binance NFTs

Пазарът на Binance NFT е платформа, където колекционерите извършват транзакции. Това е всеобхватен център за новатори, артисти и създатели за лесно сечене, търговия и залагане на незаменими токени. Пазарът предлага три функционалности, включително пазара, първоначални NFT предложения (INO) и NFT-Fi. Пазарът се използва за сечене, наддаване, закупуване и продажба на NFT за ентусиасти по целия свят. Втората функция е INO, която позволява на колекционери да купуват ексклузивни NFT от влиятелни марки и известни артисти. Чрез INO колекционерите имат достъп до първокласни предложения от музиканти, знаменитости, художници и спортисти. Последната функция, NFT-Fi, позволява на потребителите да залагат своите NFT или да ги използват като обезпечение, за да получат заем, но по-специално, това е функция, която идва скоро.

Публикацията на Сребрин Петров: "Binance NFT Marketplace разширява предложенията, приветства Биткойн NFT" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!