Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance обявява мащабно преобразуване на алткойни: Какво трябва да знаят потребителите

Binance обявява...
Binance обявява мащабно преобразуване на алткойни: Какво трябва да...

Голямото преобразуване на алткойн на Binance: ключови подробности и стъпки за действие за потребителите

Binance, водещата световна борса за криптовалути, наскоро обяви значителна промяна по отношение на определени по-рано изброени, но по-късно делистирани алткойни. Борсата планира да конвертира тези делистирани алткойни в USDT и предостави подробен график за прекратяване на услугите за депозит и теглене за тези активи. Процесът на преобразуване, който ще засегне 15 алткойни, трябва да започне на 21 април 2024 г., в 03:00 сутринта местно време, въз основа на активите, държани в портфейлите на потребителите в този конкретен момент.

15-те алткойни, засегнати от преобразуването на Binance: Binance публикува списък от 15 алткойни, които ще бъдат обект на процеса на преобразуване. Тези алткойни включват:

Moeda Loyalty Points (MDA), Helium (HNT), Mithril (MITH), DFI Money (YFII), Mirror Protocol (MIR), Venus Reward Token (VRT), TokenClub (TCT), Augur (REP), EasyFi (EZ), Swerve (SWRV), Boba Network (BOBA), Serum (SRM), Raiden Network Token (RDN), Cobak Token (CBK), and OnX Finance (ONX)

Потребителите, които държат тези алткойни в своите портфейли Binance, могат да изпращат заявки за теглене до 21 април 2024 г., в 02:59 сутринта местно време. След тази дата услугите за теглене на тези алткойни вече няма да бъдат налични. За потребители, които изберат да запазят тези алткойни в портфейлите си за обмен след крайния срок за теглене, Binance автоматично ще ги конвертира в USDT на 20 октомври 2024 г. в 02:59 сутринта местно време. Процентът на конвертиране ще бъде определен въз основа на средната цена на алткойните по време на Периода на конвертиране, който обхваща от 21 април 2024 г. до 20 октомври 2024 г.

KuCoin обявява Airdrop за $10 милиона в токени: Ето какво трябва да знаете

Известия по имейл за засегнатите потребители: За да се гарантира, че всички засегнати потребители са добре информирани за процеса на конвертиране на USDT и средните цени по време на Периода на конвертиране, Binance ще изпрати известия по имейл до 8 април 2024 г., в 02:59 сутринта местно време. Тези известия ще предоставят изчерпателни подробности и насоки, за да помогнат на потребителите да навигират гладко в процеса на преобразуване. Важно е да се отбележи, че по време на Периода на преобразуване потребителите няма да могат да преглеждат посочените алткойни в своите Binance портфейли.

Какво трябва да направят потребителите:

  1. Прегледайте списъка със засегнатите алткойни: Потребителите трябва внимателно да прегледат списъка с 15 алткойни, предоставен от Binance, за да определят дали държат някой от тези активи в своите портфейли Binance.
  2. Изтеглете алткойни преди крайния срок: Ако потребителите желаят да запазят собствеността върху засегнатите алткойни, те трябва да подадат заявки за теглене преди 21 април 2024 г., в 02:59 сутринта местно време. След този краен срок услугите за теглене на тези алткойни вече няма да бъдат налични.
  3. Наблюдавайте известията по имейл: Засегнатите потребители трябва да следят отблизо своите имейл кутии за известия от Binance, които ще бъдат изпратени до 8 април 2024 г., в 02:59 сутринта местно време. Тези известия ще предоставят важна информация за процеса на преобразуване и средните цени на алткойните по време на Периода на преобразуване.
  4. Помислете за последиците от задържането на алткойни: Потребителите, които решат да запазят засегнатите алткойни в своите портфейли на Binance след крайния срок за теглене, трябва да знаят, че тези активи ще бъдат автоматично конвертирани в USDT на 20 октомври 2024 г., в 02:59 сутринта местно време. Процентът на конвертиране ще се основава на средната цена на алткойните по време на Периода на конвертиране.

Вече не се поддържат депозити: Binance подчерта, че депозитните операции за посочените алткойни вече не се поддържат. Всички депозити, направени за тези активи, няма да бъдат отразени в портфейлите на потребителите. Това означава, че потребителите трябва да се въздържат от опити да депозират някой от засегнатите алткойни в своите Binance портфейли, тъй като тези транзакции няма да бъдат обработени.

Заключение: Докато Binance се подготвя за това голямо преобразуване на алткойн, за засегнатите потребители е от решаващо значение да бъдат информирани и да предприемат необходимите действия преди крайния срок за теглене. Чрез преглед на списъка на засегнатите алткойни, теглене на активи, ако желаете, наблюдение на известия по имейл и отчитане на последиците от задържането на алткойни, потребителите могат да осигурят плавен преход по време на този процес.

Решението на Binance да конвертира тези делистирани алткойни в USDT е част от постоянните усилия за поддържане на рационализирана и ефективна среда за търговия за своите потребители.

Публикацията на Георги Шопов: "Binance обявява мащабно преобразуване на алткойни: Какво трябва да знаят потребителите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!