Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance - потребителите на евро да сменят в USDT

Binance -...
Binance - потребителите на евро да сменят в USDT

Binance призовава европейските потребители да конвертират евро в USDT след загуба на банков партньор

Binance издаде спешно съвети за своите европейски потребители, призовавайки ги бързо да конвертират своите притежания в евро в Tether (USDT) преди края на октомври поради загубата на подкрепа от своя банков партньор, Paysafe Payment Solutions Limited (Paysafe). Paysafe едностранно реши да спре обработката на депозити в евро за потребители на Binance, причинявайки смущения в общността на криптовалутите.

Binance очерта необходимите стъпки за потребителите в отговор на решението на Paysafe:

 1. Конвертиране на EUR в USDT: На потребителите на Paysafe настоятелно се препоръчва да конвертират балансите си в евро в своите Binance сметки в Tether (USDT) преди 31 октомври 2023 г., в 0:00 (UTC), за да защитят активите си по време на теглене от Paysafe на поддръжка.
 2. Теглене на баланси в EUR: Потребителите могат също така да теглят своите баланси в евро от сметки в Binance към своите банкови сметки.

Европейската централна банка (ЕЦБ) предлага строги мерки за поверителност на потребителите на цифрово евро

Прекратяването на Услугите на Paysafe ще доведат до временни прекъсвания в различни операции на Binance:

 • Депозити в евро: Депозитите в евро на потребителите на Paysafe бяха спрени от 25 септември 2023 г.
 • Купувайте/продавайте крипто с EUR: От 28 септември 2023 г., в 04:00 (UTC), потребителите не могат да купуват криптовалута със салда в EUR или да продават криптовалута за салда в EUR. Въпреки това те все още могат да купуват криптовалута, използвайки EUR чрез кредитни/дебитни карти.
 • Binance Spot: Всички потребители на Paysafe ще загубят възможността да търгуват двойки за спот търговия в EUR от 28 септември 2023 г. , в 04:00 (UTC). Отворените поръчки за двойки за спот търговия в евро ще бъдат анулирани от 28 септември 2023 г., 05:00 (UTC).
 • Ботове за спот търговия: Услуги на ботове за спот търговия на EUR/USDT и двойки за търговия EUR/BUSD за потребители на Paysafe ще бъдат прекратени от 28 септември 2023 г., в 04:00 (UTC).
 • Binance Convert: Услугата Convert ще работи в “ EUR само намаление” от 28 септември 2023 г., 04:00 (UTC). Потребителите могат да конвертират EUR в други криптовалути чрез пазарни поръчки, но не могат да извършват обратното действие.
 • Binance Auto-Invest: Плановете Auto-Invest EUR за потребители на Paysafe ще бъдат поставени на пауза от 28 септември , 2023 г., в 04:00 (UTC).

Binance уверява потребителите, че средствата им са сигурни и това прекъсване няма да засегне други услуги, свързани с криптовалута, предлагани от платформата. Борсата работи активно върху интегрирането на нови фиатни канали в платформата, за да осигури безпроблемно крипто изживяване за всички потребители. Преди това Paysafe улесняваше фиатни депозити и тегления за потребители на Binance в Европа, включително банкови преводи в рамките на Единната зона за плащания в евро (SEPA) на Европейския съюз. Binance остава ангажиран със сигурността и удовлетворението на своята потребителска база на фона на развиващите се предизвикателства в крипто индустрията.

Публикацията: "Binance - потребителите на евро да сменят в USDT" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!