Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance с лицензи за предлагане на крипто услуги в Ел Салвадор

Binance с лицензи за...
Binance с лицензи за предлагане на крипто услуги в Ел Салвадор

Регулаторна победа: Binance Bags с лицензи за предлагане на крипто услуги в Ел Салвадор

Binance, най-голямата борса за криптовалути в индустрията, спечели два лиценза за предоставяне на свързани с крипто услуги на жители на Ел Салвадор. Това прави благоприятната за Биткойни латиноамериканска нация 18-ият пазар, където Binance получи регулаторно одобрение.

Binance в Ел Салвадор: положително за регулаторно преследване

Днес Binance получи лиценз за доставчик на Биткойн услуги (BSP) и лиценз за доставчик на услуги за цифрови активи (DASP) от Централната резервна банка на Ел Салвадор и Националната комисия за цифрови активи на страната.

Тези нови лицензи ще позволят на Binance да предлага попечителски услуги, да обработва крипто плащания, да предоставя дигитални портфейли и да управлява платформа за обмен на крипто активи в централноамериканската нация.

#Binance сега е първата напълно лицензирана крипто борса в Ел Салвадор! С това Binance има одобрения и регистрации на 18 пазара по света, повече от всяка друга крипто борса, включително Франция, Италия, Испания, Швеция и Дубай.https://t.co/BITj9zxdcZ— Binance (@binance) 8 август , 2023 г

Даниел Акоста, генерален мениджър на Binance за Колумбия, Централна Америка и Карибите, отбеляза, че „лицензите позволяват на Binance да разшири предлаганите продукти и услуги, включително опции, съобразени с нуждите на нашите клиенти в Ел Салвадор.“ С други думи, регулаторното одобрение означава, че Binance може да работи напълно и законно в една много приятелска към Биткойн нация.

Sygnum Singapore получава одобрение за предлагане на крипто услуги

Ел Салвадор отдавна демонстрира про-крипто позиция, като беше първата страна в света, която прие Биткойн като законно платежно средство заедно с щатския долар през септември 2021 г. През януари 2023 г. Законодателното събрание на Ел Салвадор прие Закон за цифровите ценни книжа, който създаде рамка за нацията да пусне обезпечени с Биткойн държавни облигации, позволявайки на Ел Салвадор да развие свой собствен Биткойн град.

Binance стана първата крипто борса, която получи зелена светлина от NCDA за управление на борса в Ел Салвадор.

Binance продължава напред въпреки регулаторните проблеми

Положителните регулаторни новини в Ел Салвадор идват, когато Binance се озова директно в полезрението на регулаторите и обект на шумни съдебни дела, разкрити през последните месеци.

В САЩ Комисията по ценни книжа и борси (SEC) съди Binance и неговия шеф Changpeng Zhao за нарушаване на федералните закони за сигурност. Binance също може да бъде изправен пред обвинения в измама от Министерството на правосъдието, въпреки че прокурорите имат опасения относно риска от банково бягство в стил FTX.

Най-голямата крипто борса в света допълнително обяви прекратяването на операциите си в Австрия, Холандия, Кипър и Германия, след като не успя да осигури лицензи за работа там.

Въпреки тези препятствия, Binance продължава да бъде безмилостен в преследването на регулаторни одобрения по целия свят. Добавяйки лицензирането на Ел Салвадор, борсата е осигурила одобрение в 18 държави, включително Италия, Швеция, Испания, Франция, Дубай и наскоро Япония.

Публикацията на Светлана Петкова: "Binance с лицензи за предлагане на крипто услуги в Ел Салвадор" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!