Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия

Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно споразумение в сътрудничество с неразкрит банков партньор, предвещаващо трансформираща ера за институционалните инвеститори. Тази новаторска разработка, предназначена да управлява ефективно рисковете от контрагента, въвежда сигурно решение извън борсата, което отразява конвенционалните финансови рамки.

Ключови разработки:

  1. Безпрецедентно тристранно споразумение за криптовалута: Binance постигна несравним крайъгълен камък, като изпълни първото в света тристранно споразумение за криптовалута, формирайки новаторски съюз с уважаван банков партньор, чиято самоличност остава поверителна.
  2. Специално Решение за институционални инвеститори: Този забележителен напредък означава пионерско решение в крипто сферата, щателно изработено, за да отговори на специфичните изисквания на институционалните инвеститори. Тристранното споразумение на Binance е доказателство за ангажимента на платформата да предоставя персонализирани решения за сложни участници на пазара.
  3. Намаляване на рисковете от насрещната страна: Тристранното споразумение въвежда авангарден подход за институционалните инвеститори за защита на тяхното търговско обезпечение извън борсата, сигурно държано под попечителството на реномиран банков партньор трета страна. Този стратегически ход директно адресира преобладаващите опасения, свързани с рисковете от контрагента на пазара на криптовалута.
  4. Разширяване на социалните медии: Binance използва присъствието си в социалните медии, за да увеличи значението на това постижение. Платформата сподели новината в Twitter, позиционирайки се като лидер в индустрията, определящ нови стандарти за институционална крипто търговия. Това не само подобрява видимостта, но също така допринася за ангажираността на общността.

    Tweet: #Binance изпълни първото тристранно споразумение в индустрията, при което обезпечението на институционалните инвеститори се държи извън борсата с банков партньор трета страна. Научете как @BinanceVIP задава нови стандарти за институционална крипто търговия [Вмъкнете връзка]— Binance (@binance) 30 ноември 2023 г.

  5. Инициативи за изграждане на доверие: На фона на скорошни правни предизвикателства и споразумения с Министерството на правосъдието на САЩ, Binance стратегически навигира в инициативи за изграждане на доверие. Прилагането на това тристранно споразумение бележи началото на серия от пилотни проекти, демонстриращи ангажимента на борсата за прозрачност и надеждност.

Експертни прозрения:

Биткойн (BTC), първата и най-известна криптовалута в света

Катрин Чен, ръководител на VIP и институционален отдел в Binance, предостави проницателен коментар за това новаторско развитие. Тя подчерта съвместните усилия на разнообразен екип, състоящ се от местни крипто и професионалисти в областта на традиционните финанси. Тяхното едногодишно проучване завърши с тристранното споразумение, насочено към оптимизиране на обезпеченията и инвестициите в криптовалута на институционални клиенти.

Чен подчерта съответствието на това иновативно решение с установените търговски практики на традиционните пазари. Обезпечението, държано от банковия партньор, се простира отвъд цифровите активи, включително фиатни еквиваленти като съкровищни бонове. Тази диверсификация въвежда допълнителното предимство на доходоносните активи, повишавайки привлекателността на Binance като сигурно хранилище за институционално обезпечение за търговия.

Въвеждането от Binance на първото в света тристранно споразумение за криптовалута означава промяна на парадигмата в институционалната крипто търговия. Като се справя с рисковете от контрагента чрез сигурно съхранение извън борсата на търговско обезпечение, Binance демонстрира ангажимент към пионерски решения. Стратегическата комуникация на платформата чрез социалните медии засилва нейната лидерска роля, насърчавайки ангажираността на общността. Тъй като това тристранно споразумение бележи началото на поредица от пилотни проекти, Binance продължава да се ориентира в развиващия се пейзаж, изграждайки доверие и задавайки нови стандарти в институционалната крипто търговия.


Свързани новини

Още новини с автор : Димитър Тодоров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Крипто прогнози


Крипто сайтове