Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance се противопоставя на FUD с приток от $2 милиарда

Binance се...
Binance се противопоставя на FUD с приток от $2 милиарда

Binance се противопоставя на FUD с приток от $2 милиарда за 24 часа на фона на спорове за напускане на старши изпълнителни директори

Binance успя да се противопостави на страха, несигурността и съмнението (FUD) през последните 24 часа на фона на нарастващия регулаторен контрол и скорошното напускане на няколко топ мениджъри.

Това следва доклад от четвъртък на Fortune, че главният съветник на борсата Хан Нг, главният стратегически директор Патрик Хилман и старши вицепрезидентът по съответствието Стивън Кристи са подали оставки през изминалата седмица.

Според доклада на Fortune, оставките се предполага, че са повлияни от разследвания, инициирани от Министерството на правосъдието на САЩ (DOJ) срещу обмена. Разследванията се фокусираха върху твърдения за пране на пари, нарушения на санкции и предполагаеми опити за подвеждане на регулаторите в Съединените щати. Съобщава се, че някои вътрешни лица също твърдят, че скорошните напускания на ръководители са били значително повлияни от отговора CZ на главния изпълнителен директор на Binance Changpeng Zhao на разследването на Министерството на правосъдието (DOJ).

Въпреки това Хилман се обърна към Twitter, за да изясни, че напускането му се дължи на лични причини, а не поради някакъв конфликт с CZ или борсата.

„Вярно е, че напускам Binance, но го правя в добри отношения. Продължавам да уважавам и подкрепям CZ и съм благодарен, че имах невероятната възможност да работя под негово ръководство“, каза Хилман.

От друга страна, докато потвърждаваше, че той наистина напуска компанията, Кристи подчерта в петък, че причините за напускането му са различни от съобщените. След като участва в крипто съответствието от 2015 г., той изрази чувство на умора и призна необходимостта да отслабне малко, както и да прекарва повече време със семейството си.

Крипто пазарът с огромен приток от 600 милиарда долара

Междувременно, в отговор на медийни запитвания относно напускането му от Binance, Ноа Пърлман, главен директор по съответствието, поясни, че той не напуска организацията, туитвайки: „Горд съм да бъда част от тази невероятна организация, докато се справяме с нарастващите болки на крипто индустрията.”

Самият CZ се обърна към напусканията в Twitter, като ги приписа на редовен оборот, а не на спекулативни причини, предложени от медиите.

„Още FUD за някои заминавания. Да, има текучество (във всяка фирма). Но причините, измислени от „новините“, са напълно погрешни“, каза CZ.

Той подчерта, че с развитието на крипто пазара и глобалния пазар промените в персонала са често срещани във всяка организация. Освен това CZ благодари на бившите членове на екипа за приноса им към растежа на Binance и им пожела всичко най-добро в бъдещите им начинания.

Въпреки това, въпреки продължаващите противоречия и правни предизвикателства, Binance показа забележителна устойчивост, привличайки значителен приток на депозити, които отразяват продължаващото доверие, което търговците имат в борсата. Според данни от DefiLama през последните 24 часа приблизително 1,99 милиарда долара депозити са направени в платформата, което подчертава трайното доверие и подкрепа, на които Binance се радва в рамките на крипто общността.

Крипто пазарът също показва забележително ниво на стабилност, тъй като Биткойн възвърна позицията си над $30 000 малко след като претърпя малък спад след доклада на Fortune.

Публикацията на Тодор Цонев: "Binance се противопоставя на FUD с приток от $2 милиарда" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!