Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance се разширява в благоприятения за крипто Казахстан

Binance се разширява в...
Binance се разширява в благоприятения за крипто Казахстан

Binance търси нови висоти, като се разширява в благоприятен за крипто Казахстан, въпреки глобалните предизвикателства

Изправена пред международния натиск, Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, остава невъзмутима, като продължава да увеличава глобалния си отпечатък в приемливи юрисдикции. Най-новото перо в шапката на Binance е създаването на регулирана борса за криптовалута в Казахстан.

Binance напредва в Казахстан

На 21 юни Binance направи важно съобщение: стартира напълно регулирана платформа за цифрови активи в Казахстан, прогресивен ход, отразяващ решимостта на компанията да се установи в нации, отворени за предприятия с криптовалута. Changpeng Zhao, главен изпълнителен директор на Binance, с гордост сподели, че няколко местни банки в Казахстан са подкрепили този амбициозен проект.

Въпреки справянето с предизвикателствата, свързани с банковите партньори на различни места като Съединените щати, Обединеното кралство и Австралия, Binance успешно се ориентира по своя курс, демонстрирайки устойчивостта, присъща на етиката на компанията.

Регулиран обмен с местна поддръжка

В официалното си изявление Binance призна, че създаването на новата борса е станало възможно след присъждането на постоянен лиценз от Казахстанския орган за финансови услуги на AIFC (AFSA) през предходната година. Този лиценз дава право на Binance да управлява платформа за цифрови активи и им позволява да предлагат попечителски услуги.

Binance има големи очаквания за новото си начинание, като възнамерява да предложи до края на годината до сто различни криптовалути за търговия.

Казахстан предприема мерки срещу неоторизираните крипто борси

Компанията потвърди, че новосъздадената борса може да предоставя различни услуги, включително услуги за обмен и конвертиране, депозиране и теглене на фиатни валути, попечителство на крипто активи и борсова търговия.

Правителствена инициатива и сътрудничество на индустрията

Асет Турисов, заместник-министър на цифровото развитие, иновациите и космическата индустрия на Казахстан, спомена, че правителството оглавява уникална инициатива. Тази инициатива засилва сътрудничеството между Международния финансов център Астана (AIFC), банките от второ ниво и борсите за криптовалута. Националната банка на Казахстан и финансовите регулатори на страната допринасят за проекта.

Турисов подчерта, че казахстанските регулатори са предприели „значителни стъпки“ към напредък в индустрията на цифровите активи. Въпреки че някога е бил известен като убежище за копаене на Биткойн, държавата наскоро започна да регулира по-стриктно операциите.

Трябва да се отбележи, че участието на Binance в растежа на Казахстан не се ограничава до неговите бизнес операции. Крипто борсата разшири значителна подкрепа на нацията при разработването на законодателна рамка и широка политика за регулиране на крипто активите. Освен това Binance допринесе за различни образователни инициативи, насочени към държавни служители, правоприлагащи органи и регулатори.

Западните репресии срещу Binance

Този стратегически ход идва, когато Binance е изправен пред значителен натиск от страна на западните нации, като Съединените щати водят удара. Наскоро компанията преустанови дейността си в Холандия и се сблъсква с нарастваща съпротива в Обединеното кралство и Франция.

Въпреки продължаващите глобални предизвикателства обаче, експанзията на Binance в Казахстан представлява устойчивостта и ангажимента на фирмата за намиране на решения, съобразени със стратегията й за растеж.

Публикацията на Георги Минев: "Binance се разширява в благоприятения за крипто Казахстан" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Цената на XRP се ...
Цената на XRP се срива с над 11%: Разкриване на спада на XRP

XRP се срива с над 11% на фона на криптовалутната турбуленция: Разкриване на причините зад спада На фона на бурна седмица за криптовалутите,...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!