Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance спира поддръжката на XRP и TUSD във фючърсен режим

Binance спира...
Binance спира поддръжката на XRP и TUSD във фючърсен режим

Binance прекратява поддръжката на XRP и TUSD във фючърсен режим с множество активи: Отговор на пазара и правни последици

Binance, водеща борса за криптовалути, наскоро обяви прекратяването на поддръжката за XRP, въвеждайки неочакван обрат в пазарния разказ. Въпреки това решение, цената на XRP показа умерено възстановяване, което подчертава устойчивостта на инвеститорите на фона на тези развития.

Разбиране на решението на Binance

Решението на Binance да прекрати поддръжката на XRP и TUSD (TrueUSD) като маржин активи в режима с множество активи изненада общността на XRP. В сила от 28 май 2024 г., в 06:00 (UTC), потребителите вече няма да имат опцията да използват тези активи в Binance Futures. Освен това, считано от 14 май 2024 г., ограничението за прехвърляне за XRP и TUSD в този режим е зададено на нула. Всички оставащи салда след 28 май ще бъдат автоматично конвертирани в USDT (Tether) в рамките на приблизително 24 часа.

Преди този преход Binance издаде предупредителен съвет, призоваващ потребителите да се въздържат от добавяне на нови фючърсни позиции по време на периода на преобразуване, за да смекчат потенциалните загуби. Освен това борсата подчерта, че потребителите може да не наблюдават преобразуването, отразено в тяхната история на транзакциите, което потенциално усложнява процеса на преход.

Правни последици

ИЗВЪНРЕДНО: Binance обявява, че спира поддръжката за Биткойн NFT

Това съобщение съвпада със значителното развитие на текущото съдебно дело Ripple срещу SEC. Неотдавнашното подаване от Ripple на омнибусни писма за запечатване на важни подробности, подкрепено от финансовия директор Джонатан Билич, подчертава важността на защитата на чувствителната финансова информация. Правни експерти, като Джеймс К. Филан, подчертават необходимостта от редактиране на финансовите данни на Ripple, условията на договора и вътрешните стратегии за защита на частната информация.

Намаляване на прекъсванията

Въпреки че решението на Binance да прекрати поддръжката на XRP може първоначално да е обезпокоило инвеститорите, автоматичното преобразуване в USDT има за цел да гарантира гладкото функциониране на пазара. Този стратегически ход е в съответствие с усилията на Binance да рационализира операциите, да се адаптира към развиващите се пазарни условия и да защити интересите на потребителите сред регулаторни несигурности.

Отговор на пазара

След съобщението на Binance, цената на XRP претърпя незначително увеличение от 0,51%, търгувайки се на $0,5059 към момента на писане. Обемът на търговия също стана свидетел на ръст от 4,46% до $815,87 милиона, като XRP осцилира между дъно от $0,4977 и максимум от $0,5117 през последните 24 часа.

Последиците от решението на Binance остават несигурни. Ще се отрази ли неблагоприятно на крипто пазара или е стратегически ход за смекчаване на потенциална намеса от регулаторни органи като SEC? Само времето ще разкрие истинските последици от това решение.

Публикацията: "Binance спира поддръжката на XRP и TUSD във фючърсен режим" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

SEC настоява за п...
SEC настоява за подаването на Ethereum ETF: Влиянието на BlackRock и пазарните последици

SEC призовава емитентите да ускорят подаването на документи за Ethereum ETF: BlackRock ли стои зад натиска? Общността на криптовалутите е...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!