Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Bitgert разкрива децентрализирана платформа за пазар на недвижими имоти

Bitgert разкрива...
Bitgert разкрива децентрализирана платформа за пазар на недвижими...

През май Bitgert обяви своя пазар за недвижими имоти Geo Web3. Туитът на съобщението беше придружен от въвеждащо видео, показващо потребителския интерфейс на пазара и кратко ръководство за използването му. Междувременно, към момента на писане, Bitgert (BRISE) търгува със скорост от $0,00000035 с темп на растеж от 18% през последните 7 дни.

Пригответе се за бъдещето на недвижимите имоти! Bitgert GEO WEB3 Real Estate Marketplace е на път. Очаквайте старта и се присъединете към революцията.

Geo Web3 Real Estate Marketplace на Bitgert цели да разтърси света на сделките с недвижими имоти. „Традиционните методи за покупка и продажба на имоти често са бавни, тромави и скъпи“, според статията за гост на Bitgert в CoinMarketCap.

Ние в Bitgert се ангажираме да направим сделките с имоти по-бързи, по-евтини и по-сигурни. С нашия пазар купувачите и продавачите могат да извършват транзакции без нужда от посредници, което намалява транзакционните разходи и ускорява процеса.

Услуги за токенизация на недвижими имоти: Революционизиране на инвестирането в недвижими имоти

Пазарът за недвижими имоти ще бъде изграден върху веригата Bitgert, която компанията е проектирала за транзакции с голям обем. В резултат на това потребителите на пазара ще могат да купуват и продават имоти бързо и сигурно. Веригата Bitgert обещава липса на бавно време за транзакция или високи такси.

Bitgert също така предлага списък с други продукти, освен предстоящия пазар. В момента Bitgert разполага с BRISE dAPP Wallet, BRISE staking, BRISE Swap, Bitgert Bridge и решения за одит с поддръжка на класации.

Най-значимото му развитие обаче беше блокчейнът BRC20, представен през 2022 г. По-специално, блокчейнът предлага почти нулеви такси за газ и високоскоростни междуверижни транзакции. По-подробно пропускателната способност на поддръжката е до 100 000 TPS, докато таксата за газ е $0,0000000000001 на транзакция.

Към момента на писане Bitgert (BRISE) търгува със скорост от $0,00000035 с темп на растеж от 18% през последните 7 дни. Има пазарна капитализация от $137,294,208 с 24-часов обем на търговия от $1,233,949. BRISE е родният токен на Bitgert, който позволява на инвеститорите да се възползват от залагане и печелене на награди в BUSD.

Публикацията на Роберт Петров: "Bitgert разкрива децентрализирана платформа за пазар на недвижими имоти" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!