Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Bitget демонстрира резервите си

Bitget демонстрира...
Bitget демонстрира резервите си

Последното доказателство за резерви на Bitget демонстрира силно общо съотношение на резервите от 199%

Bitget демонстрира несравнима прозрачност и финансова сигурност в крипто индустрията

Bitget, водеща платформа за деривати на криптовалута и търговия с копиране, продължава да определя индустриални стандарти, като поддържа своя ангажимент за несравнима прозрачност и финансови интегритет. В последния си месечен доклад за доказателство за резерви (PoR), Bitget с гордост разкрива впечатляващо общо съотношение на резерви от 199%, надминавайки средното за индустрията от 100%. Този ангажимент за прозрачност е крайъгълен камък на етоса на Bitget, като гарантира на потребителите, че средствата им са напълно обезпечени 1:1 и са лесно достъпни при поискване.

Лайткойн демонстрира устойчивост и потенциал нагоре

Основни акценти от доклада за PoR на Bitget от октомври 2023 г.:

  1. Изключителни коефициенти на резерви: Коефициентите на резерви на Bitget се доближават до 200%, което подчертава отдадеността на платформата на финансовата стабилност. Тези съотношения, значително по-високи от индустриалните норми, служат като доказателство за устойчивостта и ангажимента на Bitget за защита на потребителските активи.
  2. Разнообразни цифрови активи: От На 3 ноември общите резерви на Bitget надхвърлиха 1,54 милиарда долара, включващи разнообразен набор от цифрови активи като BTC, ETH, USDT, USDC и други. Тази широка база от активи осигурява цялостно покритие и стабилност, като допълнително повишава доверието на потребителите.
  3. Непоколебима отдаденост на сигурността: Грейси Чен, управляващ директор на Bitget, подчерта първостепенното значение на прозрачността и финансовата стабилност. Непоколебимият ангажимент на Bitget е отразен в неговите 12 последователни месеца доклади за PoR. Със забележително резервно съотношение от 200%, Bitget гарантира абсолютна платежоспособност и сигурност за всеки потребителски долар, депозиран на платформата.
  4. Фонд за защита: Bitget проактивно защитава потребителските активи чрез Фонд за защита от 300 милиона долара. Този фонд служи като стабилна защитна мрежа, възстановявайки разходите на потребителите в случай на компрометирани сметки, загуби на активи или непредвидени обстоятелства. Ангажиментът на Bitget да разшири Фонда за защита подчертава неговата отдаденост на защитата на потребителските активи.

Гледната точка на Грейси Чен: Грейси Чен, управляващ директор на Bitget, подчерта значението на прозрачността, финансовата стабилност и доверието на потребителите. Ангажиментът на Bitget за осигуряване на най-високо ниво на сигурност и прозрачност е непоколебим. Непрекъснатото сътрудничество на платформата с водещи одиторски фирми гарантира точни баланси на активите на потребителите, укрепвайки доверието на потребителите в Bitget като надеждна и надеждна крипто борса.

Посветеността на Bitget на прозрачността, финансовата стабилност и защитата на потребителските активи е пример за нейното лидерство в криптовалутната индустрия. Като приоритизира тези фундаментални принципи, Bitget не само вдъхва доверие, но също така определя златен стандарт, който други борси да подражават, осигурявайки сигурна и надеждна среда за ентусиастите на криптовалута по целия свят.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Bitget демонстрира резервите си" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!