Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн: Анализатор прогнозира $100k и повече

Биткойн: Анализатор...
Биткойн: Анализатор прогнозира $100k и повече

Очаква се цената на Биткойн да достигне $100 000 и повече през 2024 г., според известен анализатор

Моделът Stock-to-Flow на PlanB предполага неизбежен скок на цените

В скорошен видеоклип в YouTube псевдонимният количествен анализатор на криптовалута, известен като PlanB, направи смела прогноза за бъдещето на цената на Биткойн. С над 140 000 абонати, прозренията на PlanB привлякоха значително внимание в крипто общността. Според неговия анализ е „неизбежно“ цената на Биткойн ( $BTC ) да достигне границата от 100 000 долара до края на 2024 г.

Потенциал за още по-високи върхове в предстоящия бичи пазарен цикъл

Прогнозите на PlanB не спират до $100 000. Той вярва, че връх от $200 000 за този бичи пазарен цикъл би бил непосилен въз основа на неговия модел Stock-to-Flow. Този модел анализира динамиката на търсенето и предлагането на Биткойн, като взема предвид съществуващите запаси (наличност) и годишното производство (поток). Прогнозите на анализатора предполагат, че пикът може да достигне доста над $500 000, потенциално достигайки $600 000, $700 000 или дори удивителните $1 милион за BTC .

Навигация в нестабилността и пазарните преходи

Въпреки че прогнозите на PlanB са безспорно вълнуващи за Биткойн ентусиастите, той също така предупреди зрителите за потенциала за значителна нестабилност в предстоящия цикъл. Корекциите от 20% до 30% не са необичайни на пазара на криптовалути и инвеститорите трябва да са подготвени за подобни колебания. Анализаторът подчерта, че неговите прозрения не представляват финансов съвет и че хората трябва да вземат свои собствени инвестиционни решения въз основа на личните си обстоятелства и толерантност към риск.

Спад на цената на Биткойн преди $100k? Топ анализатор прогнозира корекция след халвинга

PlanB сподели личната си стратегия, която включва задържане на неговия Биткойн през следващите 12 месеца и преоценка на пазара, когато той премине от бичи пазар към фаза на разпространение. Този подход позволява дългосрочна перспектива, като същевременно остава адаптивен към променящите се пазарни условия.

Текущи пазарни условия и дългосрочни перспективи

Към момента на писане Биткойнът се търгува на около $66 000 за монета, след като претърпя значителна корекция през последната седмица. Въпреки тези краткосрочни колебания, много експерти остават оптимистично настроени по отношение на дългосрочните перспективи на водещата криптовалута в света.

В скорошна бележка до професионалисти в областта на инвестициите, Мат Хоугън, главен инвестиционен директор в Bitwise, изрази мислите си относно навигирането на текущия крипто пазар. Той се съсредоточи особено върху Биткойн, заявявайки, че те виждат, че „Биткойн е в бушуващ бичи пазар“ в дългосрочен план. Това настроение е в съответствие с прогнозите на PlanB и предполага, че бъдещето на Биткойн остава светло, въпреки присъщата нестабилност на пазара.

Фактори, допринасящи за потенциалния растеж на Биткойн

Няколко фактора допринасят за оптимистичните перспективи за цената на Биткойн. Те включват:

  • Увеличаване на институционалното приемане: Все повече и повече институционални инвеститори, като MicroStrategy и Tesla, добавят Биткойн към своите баланси, легитимирайки криптовалутата като жизнеспособен инвестиционен актив.
  • Нарастващо масово приемане: Големи компании, като PayPal и Visa, интегрират Биткойн в своите платежни системи, което улеснява потребителите да използват и приемат криптовалутата.
  • Ограничено предлагане: Общото предлагане на Биткойн е ограничено до 21 милиона монети, което създава недостиг и потенциално повишава стойността му с увеличаване на търсенето.
  • Хеджиране срещу инфлацията: Тъй като централните банки продължават да печатат пари, за да стимулират икономиките по време на пандемията от COVID-19, много инвеститори гледат на Биткойн като хеджиране срещу инфлацията и средство за съхранение на стойност.

Заключение

Прогнозата на PlanB, че Биткойнът ще достигне 100 000 долара и потенциално дори 1 милион долара за монета през следващите години е доказателство за нарастващото доверие в бъдещето на криптовалутата. Въпреки че може да се очаква краткосрочна волатилност, дългосрочната перспектива за Биткойн остава положителна, подкрепена от нарастващото институционално приемане.

Публикацията на Георги Шопов: "Биткойн: Анализатор прогнозира $100k и повече" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!