Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн: Анализатор съветва инвеститорите да се възползват от възможността за покупка

Биткойн: Анализатор...
Биткойн: Анализатор съветва инвеститорите да се възползват от...

Михаел ван де Попе споделя прозрения за текущите тенденции на пазара на Биткойни

Във вторник известният крипто анализатор Михаел ван де Попе предложи своята гледна точка за текущото състояние на пазара на Биткойн (BTC). В поредица от туитове на X, ван де Попе призова инвеститорите да гледат на скорошния спад като възможност за покупка и да признаят корекциите като нормална част от пазарните цикли.

Възходящи и мечи наративи на пазара

Ван де Попе подчерта наличието както на възходящи, така и на мечи наративи на всички пазари, по-специално насочени към текущите мечи настроения около прехвърлянето на конфискувани от правителството Биткойни. Той изрази задоволство от това развитие, като посочи, че тези монети се завръщат на пазара, което потенциално може да повлияе на цялостната динамика на пазара.

Корекции: Здравословна част от пазарните цикли

Подчертавайки важността на разбирането на пазарните корекции, ван де Попе отбеляза, че скорошният спад в цената на Биткойн е типично и очаквано събитие на всеки пазар. Той предположи, че подобни корекции означават по-здравословен и по-естествен пазарен цикъл, тъй като позволяват нулиране на пазарните настроения и предоставят възможности за нови инвеститори да навлязат на пазара.

Пътят на Биткойн към нов рекорд за всички времена

Гледайки напред, ван де Попе прогнозира, че Биткойнът може да не достигне нов рекорд за всички времена преди преполовяването му, освен ако не надмине границата от $69 000. Това прозрение предоставя потенциална пътна карта за инвеститорите, за да преценят бъдещото представяне на водещата криптовалута и съответно да коригират своите стратегии.

Последните пазарни данни подчертават повишената активност

Ethereum китовете се възползват от възможността за покупка, тъй като цената на ETH пада под $2,500

Въпреки неотдавнашния спад от 6% в цената на Биткойн през последната седмица, включително спад от 5% през последните 24 часа, данните от IntoTheBlock показват значително увеличение на пазарната активност. Обемът на големи транзакции се е увеличил със 178%, докато ежедневните активни адреси са се увеличили с 37,2%. Освен това данните на CoinGlass за дериватите на Биткойн показват 55,1% увеличение на обема на търговия, което предполага повишен интерес от страна на инвеститорите.

Идентифициране на области на интерес за Биткойн

Ван де Попе определи зоната на интерес за Биткойн между $56 000 и $60 000. Той отбеляза, че ако Биткойн не успее да задържи марката от $67 000, вероятно пикът е бил достигнат преди халвинга. Тези прозрения предлагат насоки за инвеститорите, които се ориентират в текущия пазар на пазара на Биткойни, и им помагат да вземат информирани решения въз основа на ключови ценови нива.

Нарастващото влияние на Биткойн като институционален клас активи

Тъй като Биткойнът продължава да набира популярност сред институционалните инвеститори, ролята му на легитимен клас активи става все по-очевидна.

Заключение

Неотдавнашният анализ на Михаел ван де Попе на пазара на Биткойн предлага балансирана гледна точка за текущото състояние на криптовалутата. Като подчертава нормалността на пазарните корекции и идентифицира ключови области на интерес, ван де Попе предоставя на инвеститорите ценна информация, за да се ориентират ефективно на пазара. Тъй като Bitcoin продължава да се развива като клас активи, разбирането на тази пазарна динамика ще бъде от решаващо значение за инвеститорите, които искат да се възползват от дългосрочния потенциал на водещата криптовалута.

Публикацията на Сребрин Петров: "Биткойн: Анализатор съветва инвеститорите да се възползват от възможността за покупка" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!