Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн готов за бичи пробив? Ethereum гледа към $4K, Solana спира

Биткойн готов за бичи...
Биткойн готов за бичи пробив? Ethereum гледа към $4K, Solana спира

Прозрения за крипто пазара: Анализ на Биткойн, Етериум и Солана

Биткойн (BTC): Потенциал за възходящ пробив на фона на краткосрочна неутралност

Движение на цените през уикенда и исторически тенденции

Според анализатора Джош Биткойнът е претърпял минимално движение на цените през последния уикенд, показвайки само лек ръст. Историческите данни от последния месец обаче показват модел, при който волатилността обикновено се увеличава с края на уикенда и началото на новата седмица.

Технически анализ: Обратен модел глава и рамене

Анализът на Джош подчертава потенциален обратен модел глава и рамене на текущата Биткойн диаграма, което е бичи индикатор. Този модел предполага, че ако Биткойн може да пробие над $71,7K и в идеалния случай да постигне затваряне на 3-дневна свещ над $73K до $74K , това може да потвърди бичи пробив.

Нива на подкрепа и съпротива

Понастоящем Биткойнът е неутрален в краткосрочен план, като се консолидира между подкрепа от $67K-$68K и съпротива от $72K-$74K . Въпреки временната пауза в по-голямата възходяща тенденция, Биткойнът остава добре позициониран за бъдещи печалби, ако успее да надмине тези ключови нива на съпротива.

 • Поддръжка : $67K-$68K
 • Съпротива : $72K-$74K

Заключение

Като цяло Биткойнът е в по-голяма възходяща тенденция, но проявява краткосрочно неутрално поведение. Ако Биткойн успее да пробие и да се задържи над нивата на съпротива, това може да предизвика значително възходящо движение, приравнявайки се към бичия обратен модел глава и рамене.

Ethereum (ETH): Очаква се пробив над $4000

Ежедневен анализ на времевата рамка

На дневната графика Ethereum (ETH) в момента няма краткосрочен импулс. Въпреки това, той остава в валиден пробив от модела на падащ клин, докато остава над нивото от $3,2K . Този пробив предполага потенциална ценова цел от около $4,070 .

8-часова времева рамка: Golden Pocket Support

ETH намира стабилна подкрепа в златния джоб между $3,6K и $3,650 , критична зона на подкрепа и съпротива. Ако ETH падне под $3,6K , следващите основни нива на подкрепа са $3450 и $3,3K . Обратно, ако ETH отскочи от тази подкрепа, той ще се сблъска със съпротива при $3820 , $3870 и $3950 .

Седмична графика на ETH/BTC

На седмичната графика на ETH/BTC Ethereum продължава да се движи низходящо спрямо Биткойн, модел, който се запазва от години.

 • Нива на поддръжка : $3,6K, $3,450K, $3,3K
 • Нива на съпротива : $3,820K, $3,870K, $3,950K

Заключение

Dogecoin скочи, Ethereum е готов за пробив, но защо Solana забавя?

Дневната графика на Ethereum показва липса на краткосрочен импулс, но пробивът от падащия клин остава обещаващ. Ключът към възходящия ход се крие в задържането над $3,2K и пробиването на по-високи нива на съпротива, за да се насочите към $4,070.

Solana (SOL): Липсва силен импулс със странично действие

Критично ниво на поддръжка

Solana наскоро падна под $160, но бързо си възвърна това ниво, посочвайки $160 като критично ниво за гледане. Това поведение предполага, че на Солана му липсва инерция в краткосрочен план.

Потенциално движение

Solana може да изпита нестабилно, странично ценово движение през следващите няколко дни. Преминаването към следващата голяма зона на подкрепа между $140 и $144 можеше да бъде вероятно, ако спадът беше продължил.

 • Критично ниво на поддръжка : $160
 • Основна зона за поддръжка : $140-$144

Заключение

Solana в момента изпитва липса на силен импулс и се очаква да прояви странично ценово действие. Бързото възстановяване от спада под $160 предполага задържане на това ниво, но е необходимо допълнително наблюдение, за да се преценят бъдещите движения на цените.

Обща пазарна перспектива

Биткойн

Потенциалният обратен модел на главата и раменете на Биткойн и консолидацията предполагат възходяща перспектива, ако ключовите нива на съпротива бъдат пробити. Краткосрочният неутралитет може да отстъпи място на значителни печалби с повишена волатилност, очаквана в началото на седмицата.

Ethereum

Настоящите нива на консолидация и подкрепа на Ethereum предоставят смесена перспектива. Валидността на пробива на падащия клин е от решаващо значение за достигане на цели над $4,000.

Солана

Ценовото действие на Solana показва несигурност с потенциал за странично движение. Поддържането на нивото на поддръжка от $160 е критично за оценка на бъдещите тенденции.

Инвеститорите и търговците трябва да следят отблизо тези ключови нива и модели в Bitcoin, Ethereum и Solana, за да вземат информирани решения на динамичния пазар на криптовалута.

Публикацията на Тодор Цонев: "Биткойн готов за бичи пробив? Ethereum гледа към $4K, Solana спира" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!