Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн избягва опасността: навлиза във фаза на натрупване

Биткойн избягва...
Биткойн избягва опасността: навлиза във фаза на натрупване

Анализ на Биткойни: бягство от опасната зона и насочване към натрупване

В нестабилния свят на криптовалутите движенията на Биткойн често задържат вниманието както на инвеститори, така и на анализатори. Последните данни предполагат, че Биткойнът може да се е отдалечил от опасна територия след разполовяването му и сега е по траектория към натрупване. Този анализ, споделен от анализатора на крипто пазара Rekt Capital в Twitter, хвърля светлина върху текущото състояние на водещата криптовалута.

Какво се случва на Биткойн фронта?

Според прозренията на Rekt Capital Биткойнът показва признаци на устойчивост, като се изкачва от ниските нива, свързани с диапазона на повторно натрупване. Трябва да се отбележи, че предишните пазарни цикли са били свидетели на предизвикателни фази преди и след преполовяване на събитията, характеризиращи се със спадове в стойността на активите. Скорошната корекция обаче показва потенциално отклонение от този модел.

Позовавайки се на исторически данни, Биткойнът претърпя спад от 23% от пика си в средата на март до $56 800 на 1 май, което може да означава дъното на опасната зона след преполовяване. Ако $56 000 се окаже, че не е дъното, текущото отдръпване ще отбележи най-дългото по рода си в този цикъл, с продължителност 63 дни. Въпреки това миналите тенденции показват, че отдръпванията обикновено приключват в рамките на 47 дни, осигурявайки оптимизъм за потенциално възстановяване.

Към последната актуализация Биткойнът се търгува над $63 000, което засилва аргумента за връщане към зоната на повторно натрупване. Въпреки този положителен импулс, от решаващо значение е да се признае присъщата несигурност на пазарите на криптовалута. По-нататъшни отдръпвания остават възможни по време на фазата на хоризонтална волатилност след преполовяването, въпреки че текущите нива на подкрепа вдъхват доверие.

Биткойн навлиза във фаза на консолидация сред пазарен анализ

Rekt Capital подчертава това настроение, като отбелязва, че „Биткойн показва ранни признаци на забавяне на импулса от страната на продажбите и постепенно се развива спрямо подкрепата от $60 000.“ Тези наблюдения намекват за потенциална промяна в пазарната динамика в полза на стабилността и възходящата траектория на Биткойн.

Коментари за Биткойн от известни фигури

Настроенията, изразени от Rekt Capital, намират резонанс сред забележителни фигури в пространството на криптовалутите. Раул Пал, основател на Global Macro Investor, подчертава влиянието на глобалния цикъл на ликвидност върху макроикономическите тенденции, особено през летния и есенния период. Неговите забележки предполагат благоприятна среда за криптовалута, особено през втората половина на годината, където високорисковите активи често процъфтяват.

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс се съгласява, прогнозирайки фаза на хоризонтална търговия и натрупване преди значителни пазарни движения по-късно през годината. Хейс също така предвижда потенциална инжекция на ликвидност от паричната политика на Федералния резерв, която може да насочи капитал към по-рискови активи като криптовалути.

Заключение

В заключение, скорошното представяне на Биткойн показва отклонение от турбуленцията, обикновено свързана с периодите след преполовяване. Анализът, предоставен от Rekt Capital, заедно с прозренията на експерти от индустрията като Раул Пал и Артър Хейс, рисува картина на предпазлив оптимизъм на пазара на криптовалута. Въпреки че предизвикателствата продължават, основата за натрупване и бъдещ растеж изглежда е положена. Както винаги, инвеститорите се съветват да проявяват благоразумие и да бъдат информирани сред развиващия се пазар на цифровите активи.

Източник: Анализ на Rekt Capital в Twitter

Публикацията на Димитър Тодоров: "Биткойн избягва опасността: навлиза във фаза на натрупване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!