Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн китовете увеличават активността на продажбите

Биткойн китовете...
Биткойн китовете увеличават активността на продажбите

Биткойн китовете увеличават активността при продажбите, тъй като като разходите се увеличават

Според доклад на CryptoQuant е имало значително увеличение на разходите в Биткойн портфейлите, притежавани от китове. Този скок в транзакционната активност, особено в портфейли, съдържащи 1 до 100 Биткойни, предполага потенциално увеличение на продажбите от тези инвеститори.

Трябва да се отбележи, че портфейлите с 10 до 100 Биткойна претърпяха най-голямо увеличение, като общите им притежания са спаднали от около 36 170 Биткойна до приблизително 28 000 Биткойна през последните дни.

Биткойн, водещата криптовалута, в момента се бори да преодолее ключово ниво на съпротива. В резултат на това анализаторите и инвеститорите следят отблизо различни индикатори, за да получат представа за потенциалните пазарни движения. Един такъв показател е изходът на разходите в портфейлите, притежавани от Биткойн китове, които държат значителни количества от криптовалутата.

Увеличението на разходите, разкрито от анализа на данните на CryptoQuant, показва забележителен ръст на Биткойн транзакциите в портфейли, притежавани от големи инвеститори. Тази тенденция е особено очевидна в портфейлите, съдържащи между 1 и 100 Биткойни, което предполага потенциално увеличение на продажбената активност.

Биткойн китовете увеличават активността на продажбите, тъй като разходите се увеличават

Портфейлите, съдържащи 10 до 100 Биткойни, са имали най-значителен скок в разходите. Само за няколко дни техните общи Биткойни са намалели от приблизително 36 170 на около 28 000 Биткойни. Този спад означава значително движение на средства, което показва възможна вълна от натиск за продажба сред тези китови инвеститори.

Последствията от този скок в разходите на Биткойн китове повдигат въпроси относно настроенията и намеренията на тези влиятелни инвеститори. Въпреки че е важно да се подхожда предпазливо към такива данни и да не се правят окончателни заключения, този модел предполага, че някои китове може да се възползват от последните движения на цените или да реагират на други фактори, влияещи върху решението им да продадат.

Струва си да се отбележи, че действията на Биткойн китовете често оказват значително влияние върху по-широкия пазар на криптовалута. Когато тези основни играчи инициират значителни продажби, това може да предизвика каскаден ефект, водещ до повишена нестабилност на пазара и повлияване на цялостното пазарно настроение.

Следователно, това увеличение на разходите може потенциално да отбележи период на повишена пазарна активност и колебания в цените.

В заключение, неотдавнашният скок в разходната продукция в Биткойн портфейлите, притежавани от китове, особено тези, които държат от 1 до 100 Биткойни, показва възможно увеличаване на продажбената активност сред тези инвеститори. Намаляването на броя Биткойни, държани в портфейли, съдържащи 10 до 100 Биткойна, предполага, че пазарът може да изпита повишена волатилност през следващите дни.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Биткойн китовете увеличават активността на продажбите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!