Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн надхвърля $66 000: Solana (SOL) и NEAR водят пазарно рали

Биткойн надхвърля $66...
Биткойн надхвърля $66 000: Solana (SOL) и NEAR водят пазарно рали

Биткойн скочи над $66 000, тъй като алткойните блестят: Solana (SOL) и NEAR водят пътя

Биткойн (BTC) достигна най-високата си цена от 24 април, тласкайки по-широкия крипто пазар към рали, с алткойни като Solana (SOL) и NEAR Protocol (NEAR), водещи печалбите.

Акценти на пазара:

 • BTC достигна $66 000 : Биткойн скочи над $66 000 за първи път от повече от седмица, отбелязвайки значителен скок в цената и настроенията. Ралито идва на фона на по-широко възраждане на крипто пазара.
 • Представяне на алткойн : Solana (SOL) и NEAR Protocol (NEAR) се очертаха като лидери сред крипто големите, като SOL отбеляза скок от 8%, а NEAR записа впечатляващ скок от 12%.
 • Пазарен бенчмарк нагоре : Индексът CoinDesk 20 (CD20), представляващ по-широкия крипто пазар, се повиши с 6%, което показва широко разпространено възходящо настроение в различни цифрови активи.

Реакция на пазара на данни от САЩ:

 • Облекчаване на данните за инфлацията : Ралито в сряда беше катализирано от по-меки от очакваното данни за инфлацията в САЩ, което облекчи опасенията за ускоряване на инфлацията и потенциално затягане на паричната политика от страна на Федералния резерв. Инвеститорите приветстваха новината като възходящ знак за рискови активи, включително криптовалути.
 • Икономически показатели : Данните за индекса на потребителските цени (CPI) за април, съчетани с леко слаб отчет за продажбите на дребно, предоставиха облекчение на инвеститорите, притеснени от инфлационния натиск и тяхното въздействие върху решенията на паричната политика.
 • Пазарен оптимизъм : Инвеститорите изтълкуваха намаляването на инфлацията на CPI, съчетано с намерението на Федералния резерв да намали изтичането на баланса си, като благоприятно за рисковите активи, което допринася за положителното настроение на крипто пазара.

Прозрения на анализатора:

 • Момент на пробив за Биткойн : Анализаторите от Swissblock подчертаха пробива на Биткойн от скорошен низходящ тренд, приписвайки скока на благоприятните икономически данни. Този ход се разглежда като значително развитие, сигнализиращо за потенциална промяна в пазарната динамика.
 • Ценови цели : Анализаторите на Swissblock предвиждат рали към $69 000 за Биткойн в краткосрочен план, с потенциал за допълнителни печалби, насочени към нивото от $84 000. Очаква се пробивът да проправи пътя за алткойните да последват примера, което показва по-широка възходяща тенденция на крипто пазара.

Заключение:

Биткойн надхвърля $70 000, тъй като халвингът наближава: пазарно рали или хайп цикъл?

Ръстът на Биткойн над $66 000, воден от положителните икономически данни и подновения оптимизъм на инвеститорите, поставя началото на потенциална възходяща тенденция на крипто пазара. Алткойните като Solana (SOL) и NEAR Protocol (NEAR) демонстрираха силно представяне, сигнализирайки за по-широка пазарна сила и потенциални възможности за инвеститорите на фона на развиващия се пазарен пазар. Тъй като Биткойнът се стреми към по-високи ценови цели, пазарните участници ще следят отблизо развитието за индикации за устойчив импулс и посока на пазара.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Биткойн надхвърля $66 000: Solana (SOL) и NEAR водят пазарно рали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!