Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн очаква скок до $68 000, ключов праг за XRP

Биткойн очаква скок до...
Биткойн очаква скок до $68 000, ключов праг за XRP

Биткойнът е готов за значителен отскок, прогнозира анализатор

Известен анализатор и търговец на криптовалути, известен като Credible Crypto, прогнозира значителен отскок за Биткойн (BTC), което предполага, че водещата криптовалута може да си върне нивото от $68 000 през следващите дни.

В скорошна актуализация, споделена с неговите значителни последователи в социалната медийна платформа X, Credible Crypto предаде възходящата си перспектива за Биткойн, показвайки, че макар да не се е променило много, много алткойни се доближават до неговите цели за спад и зони на отскачане, в съответствие с цялостния му анализ.

Потенциалната траектория на Биткойн

Според анализа на диаграмата на Credible Crypto, Биткойн може да претърпи още едно движение надолу под границата от $60 000, преди да започне значителен отскок към съпротива при $68 000. Въпреки неотдавнашната волатилност, Bitcoin в момента се търгува на $62 613, отбелязвайки 2,19% увеличение през последните 24 часа.

Потенциалът на XRP за рали

В допълнение към Биткойн, Credible Crypto също обсъди потенциала XRP, мрежата за трансгранични плащания, да стане свидетел на рали заедно с Биткойн. Въпреки че признава коригиращото ценово действие, анализаторът подчерта важността на това XRP да надмине BTC по време на очакваното движение нагоре.

Ентусиастите на Ethereum очакват скок с наближаването на ключов етап

Credible Crypto подчерта ключов праг за XRP на $0,64, което показва, че ако XRP успее да скочи над това ниво на фона на облекчаването на Биткойн към $69 000 - $70 000, това може да сигнализира за положителна траектория за XRP. Този сценарий предполага, че скорошното дъно на XRP от $0,43 може да се задържи по време на последващи движения на цената на Биткойн.

Последни мисли

В обобщение, анализът на Credible Crypto предполага потенциално възходящо обръщане както за Биткойн, така и за XRP в близко бъдеще. Докато инвеститорите очакват следващия ход на Биткойн, вниманието е насочено и към способността на XRP да се възползва от очаквания импулс на пазара. В крайна сметка участниците на пазара ще наблюдават отблизо ценовото действие, за да преценят силата на очаквания отскок и неговите последици за по-широкия пазар на криптовалута.

Източник: Credible Crypto/X

Прозренията на влиятелни личности като Credible Crypto играят важна роля в оформянето на пазарните настроения и насочването на инвестиционните решения в динамичния пазар на криптовалутите. Тъй като търговците се ориентират в колебанията на пазара, информираността относно експертните анализи и техническите индикатори може да бъде безценна за вземането на информирани търговски избори.

Публикацията на Сребрин Петров: "Биткойн очаква скок до $68 000, ключов праг за XRP" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!