Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн поставя нови рекорди с изходящи потоци на обмен, скокове до $66K

Биткойн поставя нови...
Биткойн поставя нови рекорди с изходящи потоци на обмен, скокове до...

Биткойн изпитва постоянни изходящи потоци от борсата, поставяйки нови рекорди

Скорошен анализ на данни разкри поразителен модел на изходящи потоци на Биткойни от конкретна борса, продължаващи няколко месеца. Тази постоянна тенденция допринесе за постигането на рекордни нетни потоци на Биткойн, съвпадащи с скока на стойността на криптовалутата до $66 000.

Идентифициране на модела на изходящ поток на Биткойн „Sexchange“

Според прозрения от CryptoQuant, забележително изтичане на 16 021 Биткойна е настъпило от Coinbase на 15 май. Въпреки че подобно събитие може да не предизвика незабавна тревога, по-задълбочено изследване разкри последователен модел, датиращ от февруари. През този период бяха регистрирани седем случая на изходящи потоци, надвишаващи 15 000 BTC, установявайки забележим модел на борсата.

Най-скорошният изходящ поток, оценен на над 1 милиард долара, се изравни с цената на Биткойн по време на пресата над 66 000 долара на 16 май. Забележително е, че това се случи на фона на значително увеличение на общите обеми на търговия.

Биткойн записва безпрецедентни нетни потоци

Задълбочен анализ на диаграмата на изходящите потоци на Биткойн от CryptoQuant разкри значителен скок в изходящите потоци на 15 май, отбелязвайки най-високото ниво, наблюдавано от седмици. Обемът на изходящия поток надхвърли 55 217 BTC, което се равнява на над 3,6 милиарда долара. Това ниво на изтичане не е наблюдавано от 28 март, което корелира с период, когато цената на Биткойн се движеше около 70 000 долара.

Освен това Биткойн регистрира най-високия си нетен поток от месеци на 15 май, както е показано на графиката на нетния поток на обмена. С обем, надвишаващ -23 359 BTC, това показва, че значителните изходящи потоци надхвърлят входящите потоци във всички борси.

BTC отново влиза в ценовия диапазон от $66 000

Изходящи потоци на Биткойн ETF: промяна или краткосрочен спад?

На 15 май цената на Биткойн се повиши със 7,65%, като по време на пресата достигна 66 244 долара. Това отбеляза възраждане до ценови диапазон, невиждан след спада му под това ниво около 12 април.

Освен това, това скорошно движение на цените изстреля индекса на относителната сила на Биткойн (RSI) над неутралната зона. След седмици под този праг, тенденцията на RSI над 50 означава положителна промяна за биковете на Биткойн.

Последици за бъдещето на Биткойн

Последователните изходящи потоци от борсата, съчетани с рекордни нетни потоци и възобновяване на цената, показват значителна промяна в пазарната динамика на Биткойн. Инвеститорите следят отблизо тези развития, тъй като те потенциално биха могли да сигнализират за по-широки тенденции в търговията с криптовалута.

Източник: Twitter (@CryptoQuant)

Заключение

Тъй като Биткойн продължава да демонстрира устойчивост и да претърпява значителни колебания в стойността, разбирането на основните модели на обменните потоци става все по-решаващо. Неотдавнашният анализ подчертава важността на проследяването на тези движения, за да се извлече представа за бъдещата траектория на Биткойн и по-широките пазарни настроения.

Като остават информирани и внимателни към тези развития, инвеститорите могат да вземат по-информирани решения при навигирането в нестабилния пазар на пазарите на криптовалута.

Публикацията на Николай Кръстев: "Биткойн поставя нови рекорди с изходящи потоци на обмен, скокове до $66K" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

SEC настоява за п...
SEC настоява за подаването на Ethereum ETF: Влиянието на BlackRock и пазарните последици

SEC призовава емитентите да ускорят подаването на документи за Ethereum ETF: BlackRock ли стои зад натиска? Общността на криптовалутите е...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!