Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Биткойн: Ще надмине ли...
Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс?

Биткойн е изправен пред силна съпротива при $38 000, дългосрочните инвеститори продължават да натрупват

След като за кратко докосна $38 000, биткойн (BTC) среща значителна съпротива в тази зона, предотвратявайки повторен тест. Анализатори, включително Майкъл ван де Попе, подчертават диапазона от $38 000 до $40 000 като огромна зона на съпротива, която Биткойн трябва да преодолее, за да продължи нагоре. Въпреки предизвикателствата биткойнът продължава да достига по-високи дъна, сигнализирайки за продължаваща възходяща тенденция.

Зона на съпротива и текущи опити

Анализаторът Майкъл ван де Попе подчертава диапазона от $38 000 до $40 000 като значителна зона на съпротива, която Биткойн трябва да пробие за устойчив импулс нагоре. Въпреки че биткойнът не успя да тества отново тази зона, след като за кратко докосна $38 000, фактът, че продължава да прави по-високи дъна, се разглежда като положителен сигнал. Продължаващите опити за преодоляване на съпротивата за четвърти път предполагат постоянно търсене от страна на купувачите.

Текуща цена на биткойн и пазарни условия

Биткойн се доближава до решаващата съпротива от $31 000 на фона на намалена волатилност

По време на докладването биткойнът се движи около $36 963. Невъзможността да се издигне над $38 000 показва фаза на консолидация, като на пазара липсва значителна инерция. Въпреки предизвикателствата, дългосрочните инвеститори активно натрупват биткойн, което се отразява в непрекъснатото нарастване на количеството BTC, държано от тази категория.

Дългосрочно натрупване на инвеститори

Дългосрочните инвеститори допринасят за продължаващото натрупване на биткойн, като сумата, държана от тази група, наскоро достигна нов рекорд за всички времена (ATH). Тази тенденция на натрупване е от решаващо значение, тъй като намалява натиска за продажба, като дългосрочните притежатели държат биткойни в цифрови портфейли или хладилни хранилища за цели извън спекулациите.

Отговорът на Биткойн на изборите в Аржентина

Биткойн наскоро си възвърна зоната от $37 000 след избирането на приятелски настроен към биткойн президент в Аржентина. Хавиер Милей, който осигури 55% от гласовете на балотажа на президентските избори на 19 ноември, изрази възхищение от биткойн и критикува централните банки като измами, допринасящи за инфлационните данъци.

Биткойн е изправен пред огромна зона на съпротива при $38 000, което изисква решителен пробив за устойчиво възходящо движение. Въпреки предизвикателствата, непрекъснатото създаване на по-високи спадове предполага основна сила. Дългосрочното натрупване на биткойн от страна на инвеститорите допринася за положително пазарно настроение, което показва увереност в бъдещия потенциал на криптовалутата. Докато Биткойн се движи в тази динамика, събития като изборите в Аржентина, благоприятстващи биткойн, допълнително влияят върху пазарната му траектория.


Свързани новини

Още новини с автор : Олег Димитров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове