Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000

Биткойн скочи със 7%...
Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на...

Биткойн пробива: скокове със 7% за 24 часа, тествайки ниво на съпротива от $66 000

В забележителен обрат на събитията Биткойнът (BTC) скочи със 7% през последните 24 часа, излизайки от скорошния си диапазон на търговия и тествайки решаващото ниво на съпротива от $66 000. Това най-ново ценово действие поставя началото на потенциални по-високи цели, привличайки значително внимание от страна на експерти от индустрията.

Промяна на импулса на Биткойн

Съоснователите на фирмата за анализи във веригата Glassnode следят отблизо движението на цените на Биткойн. Според техния анализ основата за този пробив е положена след мартенските върхове. Те вярват, че неотдавнашният скок е кулминацията на освобождаване на по-голяма пазарна структура, което се очаква от месеци.

Прозрения на Glassnode

Съоснователите на Glassnode подчертават, че са очаквали да се разгърне голяма възходяща структура, откакто Биткойн достигна своя рекорд за всички времена (ATH) от $73 700 през март. Скорошното движение на цените показва, че пазарът може най-накрая да се приведе в съответствие с тяхната дългосрочна възходяща перспектива.

Текущо ценово действие

Към момента на публикуване Биткойнът се търгува около марката от $65 900, показвайки признаци за възстановяване на възходящата си инерция. Критичният въпрос сега е дали това рали може да се разшири още повече и да устои на потенциален натиск за продажба при по-високи ценови нива.

Технически анализ на пробива на Биткойн

Пробивът на Биткойн от търговския му диапазон беше придружен от забележителни технически индикатори, които предполагат продължаващ възходящ импулс.

Ниво на съпротива при $66 000

В момента Биткойнът тества нивото на съпротива от $66 000, значителна психологическа и техническа бариера. Успешното преминаване на това ниво може да проправи пътя за Биткойн да се насочи към по-високи ценови точки.

Настроения и обем на пазара

Биткойн е изправен пред значителен спад, тествайки критични нива на поддръжка

Неотдавнашният скок в цената на Биткойн беше подкрепен от увеличен обем на търговия, което показва силен пазарен интерес и участие. Този скок в обема често е предшественик на устойчиви движения на цените, което предполага, че текущата възходяща тенденция може да има още място за развитие.

Метрики във веригата

Метриките във веригата от Glassnode разкриват, че е имало значително натрупване на Биткойни от дългосрочни притежатели. Тази фаза на натрупване обикновено предхожда големи увеличения на цените, тъй като предлагането става ограничено и търсенето тласка цените нагоре.

Експерти от бранша преценяват

Експертите в индустрията са предпазливо оптимистични относно краткосрочните перспективи на Биткойн. Въпреки че текущото рали е обещаващо, те предупреждават за потенциален натиск за продажба на по-високи нива. Този натиск може да тества устойчивостта на бичия импулс.

Потенциални сценарии

  • Устойчиво рали : Ако Биткойн успее да пробие нивото на съпротива от $66 000 и да запази възходящата си траектория, той може да се насочи към нови върхове, потенциално преразглеждайки своя ATH от $73 700.
  • Натиск при продажба : От друга страна, ако Биткойнът е изправен пред значителен натиск при продажба на или близо до текущото ниво на съпротива, той може да проследи и тества по-ниски нива на подкрепа, преди да опита нов пробив.

Заключение: Пътят на Биткойн напред

Неотдавнашният пробив на Биткойн и скок от 7% през последните 24 часа бележат значителна промяна в пазарните настроения. Тъй като Биткойн тества нивото на съпротива от $66 000, следващите няколко дни ще бъдат от решаващо значение за определяне дали този бичи импулс може да бъде устойчив.

Експерти от индустрията и анализатори във веригата ще наблюдават отблизо дали Биткойнът може да преодолее потенциалния натиск за продажба и да продължи възходящата си тенденция. Засега възраждането на Биткойн възроди оптимизма сред инвеститорите, подготвяйки почвата за потенциално по-високи цели в близко бъдеще.

За актуализации в реално време и задълбочен анализ следвайте водещи платформи за крипто анализ като Glassnode и следете движенията на пазара.

Публикацията на Георги Минев: "Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!