Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойнът ще скочи: Анализатор прогнозира скок до $68 000

Биткойнът ще скочи:...
Биткойнът ще скочи: Анализатор прогнозира скок до $68 000

Анализ на Биткойн: Анализатор прогнозира значителен скок до $68 000

В динамичната сфера на криптовалутата спекулациите са много високи, особено по отношение на траекторията на стойността на Биткойн. С предстоящото събитие за преполовяване по-късно тази и следващата година, инвеститорите с нетърпение очакват скок, докато прозренията на анализаторите остават под постоянно наблюдение. Наскоро видна фигура в крипто общността, Credible Crypto, предложи убедителна прогноза, предполагаща, че Биткойн (BTC) е готов за забележително изкачване.

Коментар за Биткойн на анализатора

Credible Crypto, уважаван анализатор със значителни последователи в платформата за социални медии X, сподели прозрения, които привлякоха вниманието на хиляди. Той изрази възходящо настроение, което показва, че Биткойнът може потенциално да си върне прага от $68 000 в близко бъдеще. Последните финансови и бизнес новини можете да намерите на COINTURK FINANCE.

„Тук не се е променило много, хора, но много алтернативи сега удрят моите слаби цели / зони на отскачане, така че нещата започват да се подреждат тук. Няма да изключим друг отскок към местното търсене и след това да търсим облекчението / нагоре обръщане, което търсим.

Анализирайки графиката си, търговецът намекна, че Биткойнът може да падне под $60 000, преди да се впусне в решителна възходяща траектория към съпротивата от $68 000.

Анализатор на InvestAnswers прогнозира скок на Биткойн до $250 000

Към момента на писане Биткойнът се върна до $61 413, отразявайки спад от 2,28% през последните 24 часа. Пазарната капитализация също се понижи до 1,21 трилиона долара в резултат на тази корекция на цената.

Коментар за XRP монети

В допълнение към прогнозата за Биткойн, коментарът на Credible Crypto за XRP също привлече значително внимание. Като предложи възможността за ценово рали в тандем с Биткойн, той разпали вълнение на пазара.

„Поддържахме долната тренд линия в последния ми туит, но ценовото действие все още е коригиращо. Като цяло очаквам да видя известно облекчение и искам да видя XRP да надмине BTC в това потенциално възходящо движение. Ако можем да се издигнем над $0,64 през потенциално облекчение на BTC и достигане на $69 000-70 000, нашето дъно от $0,43 (долна тренд линия) има шанс да се задържи в следващото BTC надолу реакцията на XRP е достатъчно силна, за да ни издигне над $0,64, това ще бъде много добър знак."

В момента XRP се търгува на $0,5016, след като е преживял скромен спад от над 1% през последните 24 часа.

В заключение, на фона на продължаващите спекулации около траекторията на Биткойн, прозрения от анализатори като Credible Crypto служат като ценни пътепоказатели за инвеститорите, навигиращи в нестабилния крипто пазар. Тъй като пазарът продължава да се развива, наблюдението на ключови показатели и експертни мнения остава от решаващо значение за вземането на информирани решения.

Публикацията на Олег Димитров: "Биткойнът ще скочи: Анализатор прогнозира скок до $68 000" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

SEC настоява за п...
SEC настоява за подаването на Ethereum ETF: Влиянието на BlackRock и пазарните последици

SEC призовава емитентите да ускорят подаването на документи за Ethereum ETF: BlackRock ли стои зад натиска? Общността на криптовалутите е...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!