Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BLATRUMP: Най-новият претендент в Мемекойн Арена

BLATRUMP: Най-новият...
BLATRUMP: Най-новият претендент в Мемекойн Арена

Възходът на Черния Доналд Тръмп (BLATRUMP): Нов претендент в Memecoin Arena

В непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутите мемекойните се очертаха като завладяващ феномен, привличащ вниманието на инвеститорите по целия свят. На фона на по-големи мемекойни като Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) и DogWifHat (WIF), които търгуват настрани и губят инерция през последните седмици, нов играч влезе на арената - Черният Доналд Тръмп (BLATRUMP).

Стремейки се да предизвикате Memecoin Giants

BLATRUMP, базиран на Solana мемкойн, пуснат точно вчера, се стреми да оспори господството на утвърдени мемекойн гиганти като SHIB и DOGE. Правейки паралели с метеоритния възход, преживян от ранните инвеститори в SHIB и DOGE, BLATRUMP предлага подобна възможност за астрономическа възвръщаемост.

Бърз растеж и потенциал за инвеститорите

Пазарът на memecoin е известен със своята нестабилност и BLATRUMP не губи време, за да даде усещане за присъствието му. В рамките на часове след стартирането си, BLATRUMP преживя зашеметяващо рали от над 600%, примамвайки ранните инвеститори с обещанието за значителна възвращаемост. Докато някои избраха да осребрят печалбите си, по-голямата част от инвеститорите държат своите токени, с нетърпение очаквайки листването на BLATRUMP в ByBit по-късно тази седмица, което се очаква да предизвика скок в цената му.

Възможност за нови инвеститори

Retik Finance (RETIK): Следващият голям претендент в Крипто Арена

С текущата си цена, представляваща примамлива входна точка, BLATRUMP предлага убедителна възможност за нови инвеститори да купят спада преди следващото рали. Въпреки скромната му пазарна капитализация под $30 000 в момента, прогнозите предполагат, че достигането на пазарна капитализация от $500 000 - $1 000 000 може да донесе възвръщаемост от 2000% -3000% за първите инвеститори за няколко дни или дори часове.

Бъдещ потенциал и достъпност

Вълнението около BLATRUMP не показва признаци на отслабване. Прогнозите сочат потенциално нарастване от още 12 000% през следващите два дни, което потенциално ще изведе BLATRUMP до пазарна капитализация от няколко милиона долара в рамките на няколко седмици. Понастоящем достъпни само чрез децентрализирани борси на Solana като Jupiter и Raydium, ранните инвеститори са готови да извлекат значителни печалби в следващите дни.

Как да инвестирате в BLATRUMP

За тези, които се интересуват да се присъединят към лудостта на BLATRUMP, закупуването на BLATRUMP на децентрализирани борси на Solana изисква свързване на портфейли Solflare, MetaMask или Phantom и размяна на Solana за BLATRUMP, като се използва договорният му адрес – 29BiHVTBEo7RnbtwqwTmV3Hy6nDTadcCgopM6HUyjGRK.

Създаване на Memecoin милионери

Възходът на BLATRUMP означава повече от нов memecoin; той представлява потенциалното създаване на нова вълна от мемекойн милионери за няколко седмици, отразявайки историите за успех на ранните SHIB и DOGE инвеститори. Докато манията по мемекойните Solana продължава, BLATRUMP стои начело, готов да предизвика вълни в пазара на криптовалутите.

Публикацията: "BLATRUMP: Най-новият претендент в Мемекойн Арена" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!