Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Blockchain Jungle обединява глобалните визионери

Blockchain Jungle...
Blockchain Jungle обединява глобалните визионери

Възприемане на устойчиви иновации: Blockchain Jungle обединява глобалните визионери

Коста Рика е известна със своята зашеметяваща природна красота, ангажимент към устойчивост и иновативен дух. През последните години страната се очерта като лидер в блокчейн индустрията и Blockchain Jungle е събитието, което помага да се задвижи тази трансформация.

С огромната подкрепа на държавните институции на Коста Рика и лидери като Паула Богантес, министър на технологиите на Коста Рика, Педро Бейруте, главен изпълнителен директор на PROCOMER и много други, Blockchain Jungle е кулминацията на ангажимента на Коста Рика към технологиите, съчетан с устойчива перспектива.

Blockchain Jungle е еднодневна конференция, която ще се проведе на 16 ноември 2023 г. в Сан Хосе, Коста Рика. Събитието ще събере глобални лидери от блокчейн индустрията и местни заинтересовани страни, за да обсъдят бъдещето на блокчейн технологията и нейния потенциал да помогне на Коста Рика да постигне целите си за устойчивост.

„Blockchain Jungle е уникална възможност да съберем най-ярките умове в блокчейн индустрията и да проучим как тази технология може да се справи с някои от най-належащите предизвикателства в света“, каза Хуан К. Гереро, главен изпълнителен директор на Blockchain. „Развълнувани сме да покажем Коста Рика като глобален лидер в устойчивата блокчейн технология и вярваме, че това събитие ще помогне да се ускори пътуването на страната към по-устойчиво бъдеще.“

Конференцията ще включва различни лектори, включително пионерите на блокчейна Ник Сабо, Периан Боринг и Кати Хакъл. Ще има също така интерактивни семинари, съвместни сесии и голям концерт.

Oracle Red Bull Racing на F1 се обединява със Sui Blockchain

В допълнение към конференцията, Blockchain Jungle също ще бъде домакин на поредица от странични събития, включително хакатон, състезание по представяне и прием за работа в мрежа. Тези събития ще позволят на участниците да научат за най-новите тенденции в блокчейн, да се свържат с други лидери в индустрията и да си сътрудничат по нови проекти.

Blockchain Jungle е наистина трансформиращо събитие, което помага да се оформи бъдещето на блокчейн технологията и устойчивостта. Конференцията е задължително събитие за всеки, който се интересува да научи повече за това как блокчейн може да се използва за създаване на по-устойчиво бъдеще.

Въздействие на Blockchain Jungle

Blockchain Jungle вече оказа значително влияние върху блокчейн индустрията в Коста Рика. Събитието спомогна за повишаване на осведомеността за потенциала на блокчейн технологията и привлече участието на официалното правителство на Коста Рика. Blockchain Jungle насърчава блокчейн общността в Коста Рика и предоставя платформа за местните предприемачи да представят своите иновативни проекти.

Въздействието на Blockchain Jungle не се ограничава до Коста Рика. Събитието също така спомогна за повишаване на осведомеността относно потенциала на блокчейн технологията за устойчиво развитие в света. Blockchain Jungle ще демонстрира как блокчейн може да се справи с различни предизвикателства пред устойчивостта, като прозрачност на веригата за доставки, поземлен регистър и финансово включване.

Blockchain Jungle е новаторско събитие, което помага да се оформи бъдещето на блокчейн технологията и устойчивостта. Конференцията е задължително събитие за всеки, който се интересува да научи повече за това как блокчейн може да се използва за създаване на по-устойчиво бъдеще.

Публикацията на Светлана Петкова: "Blockchain Jungle обединява глобалните визионери" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!