Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BlockFi е готов да започне тегления от клиенти през лятото

BlockFi е готов да...
BlockFi е готов да започне тегления от клиенти през лятото

Банкрутиралият крипто кредитор BlockFi очаква да предостави тегления на клиенти това лято след успешното приключване на основното тестване за проверка на точните салда по сметки.

В имейл, изпратен в понеделник, клиентите са информирани, че BlockFi е получил одобрение от съда на 17 май за актуализиране на потребителските интерфейси. Това е необходима стъпка, за да улесни клиентите да изтеглят средствата си, добави фирмата.

Цифровите активи, съдържащи се в омнибусните портфейли за попечителство, към паузата на платформата, не принадлежат на BlockFi, каза съдия Майкъл Каплан в съдебното разпореждане от май.

„BlockFi трябва да изгради нова продуктова функционалност и да направи промени в платформата, за да обработи тези тегления“, каза заемодателят, според екранни снимки на имейла, публикуван в Twitter.

„Очакваме, че тази работа и необходимите тестове ще бъдат завършени до това лято. По това време ние ще бъдем в състояние да започнем да правим дистрибуции на клиенти.“

Blockworks се свърза с BlockFi за коментар относно времевата линия.

BlockFi ще реализира партидни тегления

BlockFi казва, че тегленето от клиенти може да започне

Компанията също така обяви, че клиентите ще могат да преместват своите цифрови активи от своите BlockFi портфейли във външни портфейли, но разпределението на пари в брой няма да се поддържа.

Планира да започне да разрешава тегления от акаунти в портфейла на BlockFi за активи, които не са изложени на риск от потенциални искове за преференции или искания, направени от конкретни кредитори, които искат да бъдат изплатени преди други.

Тегленията ще се обработват на партиди и потребителите могат да очакват да получат имейл веднага щом отговарят на условията, за да започнат да теглят своите средства.

През това време потребителите се насърчават да създадат външен портфейл, тъй като ще е необходимо да се улесни гладкото теглене от BlockFi.

Срокът за разработване на план за излизане е удължен

BlockFi спря тегленията през ноември, само два дни след като увери потребителите за пълното си работно състояние. Компанията отдаде това действие на несигурността, произтичаща от низходящата спирала на Alameda Research и FTX, които по-рано се съгласиха да отпуснат кредитно улеснение на заемодателя.

Тази седмица на BlockFi беше дадено повече време, за да излезе с план за излизане от фалита. Крайният срок беше изместен до 6 юли поради несъгласие с комитета на необезпечените кредитори.

Публикацията на Николай Кръстев: "BlockFi е готов да започне тегления от клиенти през лятото" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!