Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Book of Meme (BOME) скочи с 21% на фона на ралито на пазара на мемекойни

Book of Meme (BOME)...
Book of Meme (BOME) скочи с 21% на фона на ралито на пазара на...

Book of Meme (BOME) отбелязва 21% скок на фона на възходяща тенденция на пазара на Memecoin

Пазарът на мемекойни претърпя скорошен скок, допринесъл за забележително покачване на цените от 21% за токена с тема жаба, Book of Meme (BOME), през последните 24 часа.

Движение на цената

По време на пресата BOME беше оценен на $0,0125, отбелязвайки значително увеличение от предишните му нива. По време на ранните часове за търговия на 16 май алткойнът се повиши до едномесечен връх от $0,13, преди да изпита лек спад спрямо текущата си цена, както се съобщава от CoinMarketCap.

Търговски модели

Преди скорошния възходящ тренд, цената на BOME се търгуваше в тесен диапазон, образувайки хоризонтален канал. Такива канали обикновено са показателни за странична търговия в рамките на конкретен диапазон за даден период. В случая на BOME той се изправи пред съпротива при $0,0127 и намери подкрепа при $0,007.

Технически индикатори

Book of MEME (BOME) инициира възстановяване

В момента BOME изглежда готов да търгува над нивото си на съпротива, сигнализирайки за потенциален пробив. Ключовите технически индикатори подкрепят тази възможност, като индексът на относителната сила (RSI) на BOME е 58,38, а индексът на паричните потоци (MFI) е 61,95, което показва силен натиск за купуване.

Освен това паричният поток Chaikin (CMF) на BOME се повиши над нулевата си линия, което предполага достатъчна ликвидност за поддържане на цената му. Положителната стойност на индекса Elder-Ray на BOME допълнително потвърждава продължаващата възходяща тенденция, показваща доминиране на купувачите на пазара.

Ценови цели

В бъдеще, ако BOME пробие над нивото си на съпротива, следващата му целева цена може да бъде $0,015. Въпреки това, ако тази прогноза бъде невалидна и мечките си възвърнат контрола, стойността на мемекойна може да се оттегли към подкрепата си от $0,009.

Заключение

Неотдавнашният скок на пазара на мемекойни тласна Book of Meme (BOME) до значителни ценови печалби. Със силни технически индикатори и възходящ импулс, BOME изглежда готов за по-нататъшно възходящо движение. Въпреки това, както при всяка криптовалута, инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да следят отблизо развитието на цените, за да се ориентират ефективно в потенциалните пазарни колебания.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Book of Meme (BOME) скочи с 21% на фона на ралито на пазара на мемекойни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!