Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Борсовото предлагане на Биткойн се увеличава с 3,1%

Борсовото предлагане...
Борсовото предлагане на Биткойн се увеличава с 3,1%

Борсовото предлагане на Биткойн се увеличава с 3,1%, какво означава това?

Данните във веригата показват, че борсовото предлагане на Биткойни е регистрирало увеличение от 3,1% през последните две седмици. Ето какво може да означава това.

Предлагането на Биткойни на борсите напоследък се покачва

Според данни от фирмата за анализи във веригата Santiment, борсите наскоро са получили значителни BTC депозити. „Предлагането на борсите“ се отнася до процента от общото циркулиращо предлагане на Биткойни, което в момента се намира в портфейлите на всички централизирани борси.

Когато стойността на този показател се покачи, инвеститорите депозират нетен брой монети в тези платформи. Като цяло, една от основните причини, поради които притежателите биха избрали да прехвърлят монетите си на борси от портфейлите си за самостоятелно попечителство, е за целите, свързани с продажбата.

Поради тази причина, когато стойността на индикатора се повишава, това може да е потенциален знак, че пазарът се подготвя за разпродажба, което естествено може да бъде мечи за цената.

От друга страна, понижаването на метричните стойности предполага, че нетно количество от предлагането напуска тези платформи в момента, което може да предполага, че инвеститорите се натрупват. Тази намалена възможност за продажба може да бъде възходяща за цената в дългосрочен план.

Стойността на показателя изглежда се покачва през последните дни

Както е показано на горната графика, предлагането на Биткойни на борсите непрекъснато намаляваше през последните няколко месеца, но наскоро нещата се промениха за индикатора.

Биткойн (BTC) показва възходящ сигнал, борсовото предлагане достига петгодишно дъно

През последните няколко седмици показателят обърна тенденцията си и отбеляза повишение от 3,1%. Това двуседмично увеличение на предлагането на борсите е най-високото, наблюдавано от началото на март.

Много от тези депозити бяха дошли преди и по време на ралито на Grayscale. Тъй като този скок на цените не можеше да продължи дълго, би изглеждало разумно да се предположи, че инвеститорите са извършили транзакциите към тези платформи за продажба.

Вместо да възобнови низходящия си тренд след спада на цената, индикаторът само продължи да се покачва през последните няколко дни, тъй като стойността му вече достигна границата от 5,975%.

Santiment отбелязва, че това е знак, че инвеститорите са мотивирани да вземат всякакви малки печалби, които могат, поради което са депозирали, за да се подготвят за възможности за излизане.

Биткойнът вече възстанови скока си към $26 400

През изминалия ден BTC наблюдаваше покачване към нивото от $26 400, но през последните няколко часа активът вече се върна до марката $25 800.

Това бързо възстановяване на монетата може да подсказва, че инвеститорите, които са били готови с депозитите си, са дръпнали спусъка за продажбата им, като по този начин са осигурили мечи импулс на актива.

BTC продължава да се движи настрани

Публикацията на Георги Шопов: "Борсовото предлагане на Биткойн се увеличава с 3,1%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!