Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BTC е изправен пред двойна горна съпротива при $31 000

BTC е изправен пред...
BTC е изправен пред двойна горна съпротива при $31 000

Прогноза за цената на Биткойн: BTC е изправен пред двойна горна съпротива при $31 000, ще последва ли меча корекция?

Тъй като Биткойнът привлича глобалното внимание, инвеститорите и търговците следят отблизо движението на цените му. В момента Биткойн (BTC) среща значително препятствие под формата на двойна горна съпротива на ниво от $31 000.

Тази съпротива преди е действала като силна бариера, пораждайки опасения относно потенциала за низходяща корекция в близко бъдеще. В тази прогноза за цената на Биткойн ние ще се съсредоточим основно върху техническия анализ на Биткойн, като изследваме дали двойната горна съпротива ще се задържи или дали Биткойн ще пробие и ще поддържа възходящата си траектория.

Цена на Биткойн

Към днешна дата текущата цена на Биткойн е 30 273 долара, придружена от 24-часов обем на търговия от 16,4 милиарда долара. През последните 24 часа Биткойнът претърпя лек спад от приблизително 1%. Биткойн държи челната позиция в CoinMarketCap с активна пазарна капитализация от 587 милиарда долара.

BTC е изправен пред двойна горна съпротива от $31 000, ще последва ли меча корекция?

Циркулиращото предлагане на Биткойн е 19 412 850 BTC монети, докато максималното предлагане е ограничено до 21 000 000 BTC монети. Прогноза за цената на Биткойн На дневната графика BTC/USD среща значителна съпротива близо до границата от $31 000, която е подсилена от модел с двоен връх .

Наличието на доджи и въртящи се горни свещи, заедно с това ниво на съпротива, предполага отслабване на възходящото настроение и изтощение сред купувачите. В резултат на това можем да очакваме малка корекция в цената на Биткойн.

Важно е да се отбележи, че незабавната поддръжка може да бъде намерена на около $29 600. Пробив под това ниво на подкрепа може да доведе до по-нататъшно движение надолу, насочвайки се към ключовата подкрепа при $28 250, което съвпада с 50-дневната експоненциална пълзяща средна. Ако цената падне под $28 200, последващата подкрепа вероятно ще бъде около $26 750.

Разглеждайки индекса на относителната сила (RSI) и дивергенцията на подвижната средна конвергенция (MACD), и двата индикатора в момента са в неутралната зона, което показва, че Биткойнът не е нито свръхкупен, нито свръхпродаден.

Това засилва потенциала за коригиращ ход в близко бъдеще. Обратно, ако Биткойнът успешно пробие над нивото от $31 000, следващата цел за наблюдение е приблизително $32 500. Ако инерцията продължи, последващата цел потенциално може да бъде около $34 000.

Публикацията на Димитър Тодоров: "BTC е изправен пред двойна горна съпротива при $31 000" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!