Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BTC се задържа под $31 000 на фона на притесненията за Binance.US

BTC се задържа под $31...
BTC се задържа под $31 000 на фона на притесненията за Binance.US

Прогноза за цената на Биткойн: BTC се задържа стабилно под $31 000 на фона на притесненията за търговска отстъпка в Binance.US и USD за теглене

Биткойн, водещата криптовалута, в момента изпитва търговска отстъпка от приблизително $1000 на борсата Binance.US, както съобщава изследователската фирма Kaiko.

Това несъответствие в цените продължава от 22 юни. Интересното е, че тази отстъпка е в съответствие със съобщение, направено от Binance US в същия ден, което поражда опасения относно потенциалното спиране на тегленията в USD през следващите дни.

В резултат на това цената на Биткойн остава стабилна под границата от $31 000, което предизвиква спекулации и прогнози за бъдещата му траектория.

Биткойн търгува с отстъпка от $1000 на Binance.US на фона на опасенията за теглене на USD Биткойн в момента изпитва търговска отстъпка от близо $1000 на крипто борсата Binance.US, според туит от изследователската фирма Kaiko.

Това несъответствие в цената се наблюдава от 22 юни, както е показано на графика, споделена от Kaiko. Отстъпката съвпада със съобщението на Binance US в същия ден, намеквайки за потенциално прекратяване на тегленията на USD в близко бъдеще.

Отстъпката на Binance.US оказва влияние върху цената на Биткойн, тъй като потребителите, изправени пред притеснения относно тегления в щатски долари, избират да продадат своите Биткойни на намалена цена, за да получат достъп до средствата си.

Това доведе до търговия на двойката BTC/USD на Binance.US с приблизително $1000 отстъпка в сравнение с други борси за криптовалути. Докато Binance US в момента предлага услуги за теглене на USD, борсата посъветва потребителите да обмислят стабилни монети или да конвертират своите USD, за да продължат да търгуват с криптовалути .

Binance US очаква, че нейните банкови партньори може скоро да спрат тегленията в щатски долари, което създаде усещане за спешност сред някои потребители да продадат своите Биткойни на по-ниска цена.

Струва си да се отбележи, че Binance в момента участва в правен спор с SEC, което накара борсата да спре депозитите в щатски долари и да информира потребителите за потенциалното спиране на каналите за теглене на фиатни пари.

Въпреки това, очакваното прекратяване на маршрутите за теглене на фиат от банковите партньори на Binance все още не е настъпило.

Ethereum се задържа на фона на стабилността на Биткойн: цели и технически прозрения

Като цяло търговската отстъпка на Binance.US и опасенията относно тегленията в щатски долари оказаха осезаемо въздействие върху цената на Биткойн, тъй като потребителите използват алтернативни опции за достъп до средствата си.

Цена на Биткойн

Текущата цена на Биткойн е 30 384 долара, придружена от обем на търговия от 14,5 милиарда долара през последните 24 часа.

През този период Биткойнът отбеляза незначително увеличение от по-малко от 0,50%. Според CoinMarketCap Биткойнът държи челната класация, като може да се похвали с пазарна капитализация на живо от 589 милиарда долара.

Циркулиращото предлагане се състои от 19 413 237 BTC монети, докато максималното предлагане е ограничено до 21 000 000 BTC монети.

Прогноза за цената на Биткойн

На дневната графика BTC/USD е изправен пред значителна съпротива около нивото от $31 000, което е подсилено от формирането на модел с двоен връх.

Затварянето на неутрални свещи, като доджи и въртящ се връх, комбинирано с това ниво на съпротива, показва отслабващо възходящо настроение и изтощение сред купувачите.

Следователно се очаква малка корекция в цената на Биткойн.

Струва си да се отбележи, че незабавната подкрепа може да бъде идентифицирана близо до нивото от $29 600. Ако това ниво на подкрепа бъде пробито, това може да доведе до по-нататъшно движение надолу, като следващата ключова подкрепа се намира на $28 250, което съвпада с 50-дневната експоненциална пълзяща средна.

Ако цената падне под $28 200, последващата подкрепа вероятно ще бъде около $26 750.

Разглеждайки индекса на относителната сила (RSI) и дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD), и двата индикатора в момента се задържат в свръхкупуваност, което предполага шансове за мечи корекция.

От друга страна, ако Биткойнът надмине нивото от $31 000, последващата цел за наблюдение е приблизително $32 500. Ако инерцията се запази, следващата цел потенциално може да бъде около $34 000.

Публикацията на Георги Шопов: "BTC се задържа под $31 000 на фона на притесненията за Binance.US" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!