Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BTCX токенът започва предварителна продажба

BTCX токенът започва...
BTCX токенът започва предварителна продажба

Нов токен, който да държите под око: BTCX токенът започва предварителна продажба и изглежда ще достигне $50 милиона пазарна капитализация за нула време.

BTCX Token ($BTCX), нов зелен токен, управляван от общността, се стреми да бъде най-бързо развиващият се проект в своя сектор и бързо набира сила в света на КРИПТО.

BTCX Token инжектира жива енергия в крипто пазара със своите дефлационни характеристики, справедлива текуща предварителна продажба и високи награди за залагане.

Предварителната продажба на BTCX токени отваря врати за ранни инвеститори

BTCX Token току-що стартира своята публична фаза на предпродажба, където 24% от общото предлагане от 21 милиона $BTC е предназначено за ранни инвеститори.

$BTCX токените са на цена от само $0,85 – което позволява на крипто ентусиастите да се включат в проекта преди неговия дебют на DEX, след като предварителната продажба приключи.

Както е посочено в бялата книга на BTCX Token, разпределението на токеномиката също така включва 10% за ликвидност на борсата, за да се минимизира нестабилността на цените след стартирането.

Без каквито и да е частни кръгове на финансиране, основателите на BTCX Token от самото начало подчертаха своята ориентирана към общността визия.

Наскоро стартираната предварителна продажба има твърда граница от само $2 милиона, като инвеститорите могат да се включат, използвайки $ETH, $BNB или $USDT.

След като твърдата граница бъде достигната, $BTCX незабавно ще бъде пуснат на Uniswap – най-голямата децентрализирана борса в света, според CoinGecko.

Не е изненадващо, че тази настройка привлече вниманието, като предварителната продажба на BTCX Token набра $10 000 през първите 48 часа.

Сливането на Биткойн и хипердефлация

В основата на BTCX Token са неговите хипер-дефлационни характеристики. Използвайки автоматично изгаряне, BTCX Token отразява намаляването наполовина на Биткойн, ускорявайки процеса на дефлация.

Като механизъм за халвинг, концепцията за изгаряне може да се разглежда като крайъгълен камък за BTCX Token. BTCX Token възнамерява да установи дефлационен подход и постепенно да намали количеството монети чрез изгаряне на част от блоковите награди след всяко събитие за халвинга, вместо да ги разпределя на копачите.

Дефлационните характеристики на BTCX Token го изтласкват отвъд стандартните дефлационни техники. Количеството токени ще продължи да намалява с укрепването на мрежата. Този дефлационен алгоритъм причинява недостиг в системата, като същевременно осигурява по-евтини дългосрочни разходи. Архитектурата на BTCX Token има за цел да облекчи проблема с инфлацията, като по този начин увеличи неговата дълготрайност и стойност.

Формулата е проста: колкото по-малко са токените, толкова по-висока е тяхната стойност. Чрез систематичното намаляване на циркулиращите доставки на BTCX чрез изгаряне на токени се създава цифрова среда на недостиг. Този недостиг подхранва търсенето, потенциално повишавайки стойността на токена с течение на времето.

BTCX Token използва процес на записване, за да премахне определен процент от токените от обращение, като гарантира дългосрочно търсене и поскъпване на цената. Процедурата за изгаряне на монети се повтаря всяка минута, докато общото количество от повече от 8,61 милиона BTCX токена бъде изгорено, намалявайки общото предлагане и повишавайки стойността на останалите токени.

Включването на изгаряне като техника за халвинг в BTCX Token осигурява различни предимства. Създава усещане за недостиг, насърчава дългосрочното задържане и може да помогне за ценовата траектория на криптовалутата.

Залагането на $BTCX предоставя доходоносни възможности за пасивен доход на притежателите

В допълнение към дефлационните характеристики, екипът на BTCX Token е обещал 24% от общото предлагане на токени за награди за залагане за притежателите на $BTCX.

Този протокол за залагане дава на токена възможност за използване отвъд обикновения търговски и спекулативен потенциал.

Предварителна продажба на Sensei Inu

Залагайки своите $BTCX токени, притежателите могат да спечелят значителни APY доходи.

Според уебсайта на BTCX Token текущият APY за залагане възлиза на над 1000%, като милиони $BTCX токени вече са заключени.

Освен просто пасивен доход, протоколът за залагане на BTCX Token също има за цел да стимулира дългосрочното държане на $BTCX, като по този начин насърчава ценовата стабилност.

Тази настройка на залагане е рядкост в пространството на мем монетите, което исторически е било наводнено с токени, които нямат случаи на употреба в реалния свят.

Със залагането на $BTCX притежателите могат да имат осезаемо въздействие, помагайки на екипа за разработка да постигне целите си.

Като такива, притежателите на $BTCX са овластени отвъд простото закупуване и продажба на токена – което допълнително подчертава ориентирания към общността подход на проекта.

Успехът на $BTCX подчертава експлозивния ценови потенциал на BTCX Token

Много ранни членове на общността на BTCX Token Telegram вярват, че продължаващият апетит за помощни токени може да проправи пътя за огромен растеж на $BTCX Token.

Добре известни проекти като Dogecoin и Shiba Inu демонстрираха въздействието, което онлайн общностите могат да окажат при стимулиране на експоненциална възвръщаемост.

Като се има предвид неотдавнашният успех на $BTCX, които имат вграден случай на употреба, нараства оптимизмът, че $BTCX Token може да види повишен интерес на инвеститорите благодарение на своите дефлационни характеристики

Също така засилване на перспективите на BTCX Token е уникалната марка на проекта, която се докосва до доказана популярност на Биткойн.

Тази установена известност на марката може да даде преднина на BTCX Token в набиране на вирусна инерция.

В крайна сметка, докато всяка инвестиция носи риск и разработчиците на BTCX Token не дават никакви гаранции, неговата високоскоростна визия и страст за създаване на най-бързо развиващия се токен очевидно са събудили интереса на инвеститорите.

Тъй като предварителната му продажба вече е в ход, инвеститорите, заинтригувани от уникален токен, може да пожелаят да разгледат този нов, дефлационен и заложен на залагания участник в пространството.

Посетете BTCX Token Presale

Заключение

Отвъд атрактивната токеномика и дефлационния характер, функцията за залагане на BTCX Token е забележителна. Той позволява на притежателите да залагат своите токени и да печелят пасивен доход, което прави BTCX Token по-привлекателен от Биткойн.

Стратегията за изгаряне действа като механизъм за създаване на бъдещ недостиг, отразявайки процеса на халвинга на Биткойн. Очаква се това постоянно премахване на токени от обращение да подхрани търсенето и следователно стойността на токените. Следователно ранните инвеститори в BTCX Token може да се радват на значителна финансова възвръщаемост, тъй като токенът става все по-рядък с течение на времето.

Чрез стратегическо впрягане на най-добрите характеристики на Bitcoin и Ethereum, BTCX Token създава отличителен хипердефлационен токен. Със своята планирана пътна карта и токеномика, BTCX TokenH предлага на инвеститорите шанса да се присъединят към трансформираща финансова промяна.

Публикацията на Олег Димитров: "BTCX токенът започва предварителна продажба" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!