Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете

Cardano (ADA)...
Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете

Cardano (ADA) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на пазарна турбуленция: Анализ на инерцията и бъдещите траектории

Последните данни от IntoTheBlock хвърлиха светлина върху забележимо възраждане на активността на китовете в рамките на екосистемата Cardano (ADA) през последния месец. По-конкретно, броят на ADA китовете, държащи между 100 милиона и 1 милиард ADA монети, е нараснал с 29% през този период.

Реакция на пазара и текущо състояние

Въпреки този скок в активността на китовете, ADA не е имунизиран срещу общото отдръпване на пазара през последния месец. В момента алткойнът се търгува на $0,43, което отразява 7% намаление на стойността през последните 30 дни, както се съобщава от CoinMarketCap.

Анализиране на индикаторите за импулс

Разглеждането на ключови индикатори за импулс на еднодневна графика разкрива прозрения за текущото пазарно настроение на ADA. Индексът на относителната сила (RSI) е 37,42, което показва висок импулс на разпределение на монети сред участниците на пазара. Освен това паричният поток на Chaikin (CMF) е под нулевата си линия, което предполага повишено излизане на ликвидността от пазара, предшественик на продължаващия спад на цените.

Позиционирането на положителния насочен индекс на ADA (зелен) под неговия отрицателен индекс (червен) в рамките на индекса на насочено движение (DMI) потвърждава силен низходящ тренд, подкрепен от стойност на среден насочен индекс (ADX) от 29.

Потенциални ценови траектории

Биткойн: Анализ на активността на китовете

Въпреки поддържането на решаващо ниво на подкрепа при текущата си цена, ADA е изправена пред риска от пробиване на подкрепата и търговия на $0,38, ако мечият импулс се засили. Обратно, ако тези мечи прогнози са невалидни, монетата може да се повиши към нивото от $0,46.

Бъдещи перспективи и прогнозиране на цените

Стабилният ръст на активността, наблюдаван на фючърсния пазар на ADA, показва, че пазарните участници поддържат възходяща перспектива, въпреки продължаващия спад на цените. Положителните проценти на финансиране в борсите за криптовалути, както съобщава Coinglass, сигнализират за продължаващо отваряне на дълги позиции от фючърсни търговци.

Заключение

Докато Cardano се движи през пазарната турбуленция, нарастването на активността на китовете подчертава нарастващия интерес на инвеститорите към криптовалутата. Пазарните индикатори обаче предполагат преобладаващи мечи настроения, което налага предпазливост сред търговците и инвеститорите. Бъдещата траектория на цената на ADA остава в зависимост от взаимодействието на пазарната динамика и настроенията на инвеститорите.

Източник: IntoTheBlock

Тъй като пазарът на криптовалутите се развива, прозренията от платформи за анализ на данни като IntoTheBlock предоставят ценни перспективи за инвеститорите, които искат да се ориентират в нестабилността на пазара и да вземат информирани решения.

Публикацията на Сребрин Петров: "Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!