Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Cathie Wood вярва, че SEC на САЩ може да одобри много спот BTC ETF едновременно

„Мисля, че ако SEC щеше да одобри Биткойн ETF, тя щеше да одобри множество Биткойн ETF едновременно“, каза Ууд.

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Investment Management, вярва, че Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) може да одобри множество спот BTC ETF едновременно.

Ясин Елманджра, анализатор в ARK Invest, изрази различно мнение в края на юни, като прогнозира, че групата - която също е подала заявление до регулатора на ценните книжа за пускане на подобен финансов продукт - ще бъде първата, която ще получи одобрение.

нито един, нито много едновременно

Главният изпълнителен директор на Ark Investment каза в скорошно интервю за Bloomberg, че очаква SEC да одобри едновременно множество борсово търгувани спот Биткойн фондове (ако в крайна сметка реши да каже „да“ на такива продукти):

„Мисля, че ако SEC щеше да одобри Биткойн ETF, тя щеше да одобри множество Биткойн ETF едновременно.“

Кати Ууд, източник: Wall Street Journal

Един от тези, които подкрепят нейната теза, е Джеймс Сейфарт, анализатор на ETF в Bloomberg Intelligence. Според него „пътят на най-малкото съпротивление“ за SEC е да одобри всички или поне много от спот BTC ETF, подадени досега.

Cathie Wood от ARK Invest казва, че ако SEC одобри Биткойн спот ETF, вероятно ще даде зелена светлина за повече

Припомнете си, че някои от водещите световни финансови гиганти като BlackRock, Invesco, WisdomTree, Fidelity и др. изразиха амбицията си да стартират такъв фонд, който предоставя на потребителите излагане на Биткойн, без да е необходимо да купуват активи директно онлайн. обмен.

Най-големият мениджър на активи в света има отличен опит в SEC, като е одобрил 575 от своите 576 ETF през годините. Донякъде неочаквано нахлуването му в индустрията на криптовалутите предизвика цялостен ентусиазъм, който може да се разглежда като един от факторите, допринесли за ралито на пазара от средата на юни.

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц каза, че стартирането на спот BTC ETF в САЩ е само въпрос на „кога, а не ако“. Наскоро той каза, че въз основа на неговата вътрешна информация такъв продукт може да се появи в рамките на следващите четири до шест месеца.

Вече не сте първият на опашката?

Неотдавнашното мислене на Ууд рязко контрастира с това на анализатора Ясин Елманджра. Последният прогнозира преди няколко седмици, че ARK Invest може да стане първата компания, получила одобрение от SEC, като по този начин се превърне в пионер в пространството на спот BTC ETF.

Общността на криптовалутите очаква повече яснота по въпроса, след като види как ще се развие делото между Grayscale и регулаторите. Мениджърът на цифрови активи съди SEC малко след като SEC отказа да преобразува спот Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) в ETF.

Старшият правен анализатор на Bloomberg Intelligence Елиът З. Стайн определи, че компанията за криптовалута има 70 процента шанс да спечели съдебното дело.

Публикацията на Роберт Петров: "Cathie Wood вярва, че SEC на САЩ може да одобри много спот BTC ETF едновременно" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Мрежовата активно...
Мрежовата активност на Solana (SOL) бумва, но може ли цената да я последва?

Solana (SOL) Мрежова активност и анализ на цените Solana (SOL) направи заглавия с впечатляваща мрежова активност и стартиране на токени,...

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!