Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Chainlink (LINK): Анализ и прогноза за цените

Chainlink (LINK):...
Chainlink (LINK): Анализ и прогноза за цените

Chainlink (LINK): Навигация в развитието на скока на фона на намаляваща мрежова активност

Chainlink (LINK) отдавна се смята за един от най-известните инфраструктурни протоколи в пространството на криптовалутите, благодарение на своя новаторски подход за свързване на интелигентни договори с данни от реалния свят. Въпреки установената позиция, последните развития рисуват смесена картина за протокола.

Нарастваща дейност за развитие

Забележителен акцент за Chainlink е нарастващата му дейност по развитие, особено в сектора на активите в реалния свят (RWA). Последните данни показаха доминирането на Chainlink в дейността на GitHub в този сектор, потвърждавайки ангажимента му за усъвършенстване на блокчейн решения за активи от реалния свят. Този скок в развойната дейност предвещава добре протокола, тъй като проправя пътя за подобрения на неговите продукти и предложения.

Спадаща мрежова активност

Въпреки това, на фона на положителните крачки в развитието, Chainlink претърпя забележим спад в общата мрежова активност. Анализът от Token Terminal разкрива значителен спад в броя на активните ежедневни потребители в мрежата, спадащ с 66% през последния месец. Освен това приходите, генерирани от Chainlink, са намалели със зашеметяващите 90%. Тези тенденции пораждат опасения относно текущата ангажираност на потребителите и финансовите резултати на протокола.

Цена Изпълнение

Цената на Chainlink (LINK) е изправена пред мечи тенденции: Анализ

Цената на LINK, родната криптовалута на мрежата Chainlink, отразява предизвикателствата, пред които е изправен протоколът. От 26 март цената на LINK е в низходяща траектория, показвайки по-ниски дъна и по-ниски върхове – ясна индикация за низходяща тенденция. Въпреки спорадичните опити, LINK се бори да надмине границата от $16,041, което показва липса на значително положително ценово действие през април и май.

За да инициира потенциално обръщане на цената, LINK ще трябва многократно да тества и отслабва съпротивата около това ниво. Въпреки това, индикатори като паричния поток на Chaikin (CMF) и индекса на относителната сила (RSI) рисуват мрачна картина за ценовия импулс на LINK. CMF се понижи до -0,13, което означава намаляване на притока на пари към LINK, докато RSI стои на 42,06, което предполага отслабване на възходящото настроение.

Растеж на мрежата и скорост на търговия

Освен това, растежът на мрежата на Chainlink също е свидетел на значителен спад през последните дни, което показва намаляващ интерес от нови адреси. Тази тенденция може да изостри натиска за продажба на токена. Въпреки спада в мрежовата активност обаче, скоростта на сделките на LINK нарасна значително, подчертавайки значително увеличение на честотата на търговия.

В заключение, Chainlink е изправен пред нюансиран пазар, характеризиращ се с нарастване на активността за развитие, съпоставено с намаляващи мрежови показатели и низходящо ценово представяне. Тъй като протоколът се справя с тези предизвикателства, следващите месеци ще бъдат от решаващо значение за определяне на неговата устойчивост и способност да възвърне инерцията в една постоянно развиваща се екосистема на криптовалута.

източници:

  • Развойна дейност : [X]
  • Мрежова дейност и приходи : Токен терминал
  • Анализ на цените : Търговски изглед
Публикацията на Георги Минев: "Chainlink (LINK): Анализ и прогноза за цените" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!