Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Чарлз Хоскинсън предвижда Cardano да надмине Ethereum

Чарлз Хоскинсън...
Чарлз Хоскинсън предвижда Cardano да надмине Ethereum

Чарлз Хоскинсън предвижда Cardano да надмине Ethereum в DeFi и иновации

Чарлз Хоскинсън, далновидният основател на Cardano, излъчва увереност в бъдещето на мрежата, предвиждайки нейния потенциал да изпревари Ethereum в децентрализираните финанси (DeFi) и блокчейн иновациите.

В скорошно интервю с Дан Гамбардело в YouTube канала на Crypto Capital Venture, Хоскинсън похвали стабилния растеж на екосистемата Cardano на фона на предизвикателни пазарни условия. Той отдаде този успех на непоклатимата отдаденост и духа на сътрудничество на общността, движещи безмилостния напредък на Cardano.

Разсейвайки ранните съмнения, клеймящи Cardano като „призрачна верига“, Хоскинсън подчерта устойчивостта на проекта, отбелязвайки постигането му от над половин милиард долара в заключена обща стойност (TVL) по време на мечи пазар.

„Имахме огромно участие и постоянен растеж и иновации“, отбеляза той, подчертавайки жизнената дейност в рамките на екосистемата Cardano, подхранвана от множество проекти и транзакции.

Обръщайки се към критиките и сравненията на Ethereum, Хоскинсън подчерта стабилния напредък и отличителния подход на Cardano към скалируемостта, управлението и иновациите. Той развенча погрешните схващания около показатели като TVL и цена на ADA, подчертавайки цялостната пътна карта на Cardano и стабилните усилия за изграждане на инфраструктура.

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

„Ние знаем как да мащабираме, знаем как да постигнем бърза финалност, знаем как да включим партньорски вериги, знаем как да включим събирания“, потвърди Хоскинсън, очертавайки стратегическите инициативи на Cardano за справяне с мащабируемостта и мрежовата ефективност.

Централно за бъдещия триумф на Cardano е неговият модел на управление и разумното използване на държавните фондове, според Хоскинсън. С ADA на стойност близо 750 милиона долара в съкровищницата на Cardano, той подчерта управлението на общността върху тези ресурси, улеснявайки стратегическите инвестиции в растежа и развитието на екосистемата.

Освен това Хоскинсън подчерта етоса на Cardano за сътрудничество и процъфтяващите партньорства с други блокчейн проекти. Той подчерта оперативната съвместимост и синергиите, насърчавани от рамката на партньорските вериги на Cardano, което позволява безпроблемна интеграция с разнообразни блокчейн екосистеми.

Уверен в потенциала на Cardano да се превърне в водеща система за управление в крипто сферата, Хоскинсън предвиждаше да надмине мрежи като Ethereum. „Получаваме рекурсия и събирания и това означава, че всички тези неща, които се случват в Ethereum не само работят на Cardano, работят най-добре на Cardano“, потвърди той.

В светлината на последните етапи като платформата intersect и напредъка в решенията за мащабируемост, Хоскинсън обяви, че Cardano е готов за експоненциален растеж. Той се застъпи за отклонение от племенната динамика и състезателна динамика в крипто сферата, подкрепяйки колективните предимства на сътрудничеството и иновациите.


Свързани новини

Още новини с автор : Крипто Новини

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Кросът на EMA на ...
Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana

Техническите кръстосани сигнали на Dogecoin сигнализират за предстояща потенциална волатилност Докато ентусиастите на Dogecoin с нетърпение...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове