Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Crypto Mom критикува агресивния подход на SEC към LBRY Crypto Token

Въздействието на твърдия подход на SEC върху крипто проектите: Критичен анализ от комисар Хестър Пърс

В скорошен забележителен случай SEC излезе победител срещу LBRY, което доведе до интроспективен анализ от комисар на SEC Хестър Пърс. Същността на нейното несъгласно изявление хвърля светлина върху безкомпромисната позиция на агенцията и повдига критични въпроси относно благосъстоянието на инвеститорите, регулаторната яснота и бъдещето на блокчейн технологията.

Комисар Пърс, в своето убедително несъгласие, постави под въпрос решението на SEC да преследва LBRY агресивно. Тя оспори идеята за напредък, като попита дали обществото наистина се е възползвало от демонтирането на „функциониращ блокчейн с приложение от реалния свят, работещо върху него“. Тази интроспекция дойде, след като LBRY беше призната за виновна, че не се е регистрирала в SEC, което позволи на Пърс да изрази резервите си относно подхода на агенцията.

Пърс твърди, че усърдието на SEC да се насочи към LBRY изглежда непропорционално, като се има предвид липсата на доказателства сочещи измама в случая. Тя твърди, че SEC би могла да насочи ресурсите си към справяне с измамни крипто проекти, вместо да приеме строга позиция срещу LBRY. Въпреки предложението на LBRY да изгори своите токени като гаранция за съответствие, SEC настоя за преследване на парични компенсации, което показва неотстъпчив подход.

Нов L1 Crypto Token SEI спадна с 65% за 3 дни

Един от основните въпроси, повдигнати от Пърс, беше липсата на яснота при прилагането на законите за ценните книжа към токен проекти. Тя подчерта двусмисления характер на тези закони, заявявайки недвусмислено, че няма ясен път за компании като LBRY да регистрират своите предложения за функционални токени. Пърс посочи, че времето и ресурсите, изразходвани за този случай, биха могли да бъдат използвани за изграждане на регулаторна рамка, позволяваща на компании като LBRY да се ориентират ефективно в ландшафта на съответствието.

Пърс критикува използвания подход на „обгорената земя“. от SEC, подчертавайки неблагоприятното му въздействие върху инвеститорите и предприемачите. Последствията от действията на SEC доведоха до това група предприемачи да изоставят своя блокчейн проект, сценарий, който Пърс твърди, че е можел да бъде избегнат. Тя подчерта важността на възприемането на несъгласието и иновативните технологии, твърдейки, че задушаването на експериментирането с блокчейн противоречи на принципите на свободното общество.

Цитира туит от LBRY, предвиждащ бъдеще, в което гражданите са наказвани за използване на криптовалута вместо централна банкови цифрови валути (CBDC), Пърс изрази загриженост относно потенциалните резултати. Въпреки че тя не предложи окончателни решения за предотвратяване на подобни ситуации в бъдеще, тя приветства предложения от обществеността.

В заключение остава важно да се насърчава среда, в която процъфтяват несъгласието и иновациите. Несъгласието на комисар Пърс служи като провокираща размисъл критика, призовавайки регулаторните органи да постигнат баланс между защитата на инвеститорите, технологичния прогрес и предприемаческата свобода. Тази статия е предоставена само за информационни цели и не представлява правен, данъчен, инвестиционен или финансов съвет.

Публикацията на Светлана Петкова: "Crypto Mom критикува агресивния подход на SEC към LBRY Crypto Token" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!