Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

DeFi Platform Level стартира Omnichain Liquidity Marketplace

DeFi Platform Level...
DeFi Platform Level стартира Omnichain Liquidity Marketplace

Началното на DeFi платформа Omnichain. Пазар на ликвидност на Arbitrum

Level, водеща постоянна децентрализирана борса, избра Arbitrum като следващата платформа за внедряване на своя протокол, следвайки планове за революция в начина, по който хората се ангажират с DeFi и трансформиране на търговското изживяване.

В официално съобщение днес платформата е развълнувана да разкрие своя забележителен успех в опита си да разшири обхвата си до екосистемата Arbitrum. След като стана свидетел на феноменален растеж през първите няколко месеца от стартирането, обемът на търговия на Level скочи до $20 милиарда само през първата половина на 2023 г.

Постиженията на екосистемата включват генериране на над $400 000 такси, привличане на повече от 1000 членове на общността и достигане на $1 милиард в обем на търговия само за 55 дни. Трябва да се отбележи, че най-високият дневен обем на търговия на Level достигна $339 милиона, което представлява значителна част от общия обем на Perp DEX.

С фокус върху прозрачността и децентрализацията, Level се отличава от своите конкуренти, като разработва своя собствена кодова база от нулата и е пионер в системата за траншове в DeFi. Двойният модел на токеномика на LVL и LGO допринесе за растежа на платформата, като приходите се разпределят между различни заинтересовани страни, включително LLP, участници в LVL и LGO, съкровищницата на DAO и разработването на протоколи. Тези усилия доведоха до приблизително $10 милиона ликвидни активи в съкровищницата на Level.

Aave стартира гласуване за проверка на температурата за предложението „GHO Liquidity Pool“ и планира да създаде 3 GHO Liquidity Pool

За отбелязване е, че Arbitrum се очертава като естествен избор за разширяване на Level поради своята ликвидност, потребителски профил, ежедневни активни потребители и дневен обем на транзакциите. Оценявайки множество вериги, DAO на Level гласува в полза на Arbitrum, която в момента се класира като четвъртата верига по обща заключена стойност (TVL) и може да се похвали с процъфтяваща потребителска база, базирана на DeFi.

Въпреки опасенията, че активността на Arbitrum ще намалее след ARB Airdrop, мрежата демонстрира устойчив растеж на уникалните адреси и стабилно увеличение на дневния обем на транзакциите, средно около 1 милион на ден.

Освен това преминаването към Arbitrum не само привежда Level в съответствие с дома на отвореното сътрудничество на DeFi, но също така предоставя възможности за нови продукти и партньорства с други протоколи. Нивото предвижда сътрудничество с агрегатори на доходност, парични пазари и други деривати, за да подобри допълнително предложенията на екосистемата.

Докато разширяването до Arbitrum е приоритет, Level има по-големи амбиции да се превърне в ключов компонент на по-широката omnichain инфраструктура. Чрез активно търсене на партньорства с проекти от ниво 1, Level има за цел да затвърди позицията си в DeFi пространството и да разшири своя обхват и полезност в цялата индустрия. Дългосрочната визия за Level е да се превърне в многоверижен агрегатор на ликвидност, обединяващ фрагментирана ликвидност в различни екосистеми в единен пул за безпроблемна търговия, размяна и вземане на заеми.

Въпреки това търговците и ентусиастите на DeFi могат да влязат в екосистемата на Level, като получат достъп до широка гама от активи на сини чипове, участват в търговски дейности и участват в екосистемата чрез закупуване на LVL токени. Разширяването на Level до Arbitrum бележи вълнуващ крайъгълен камък в неговото пътуване с omnichain, обещавайки изключителен растеж и преосмислено търговско изживяване.

Публикацията на Георги Шопов: "DeFi Platform Level стартира Omnichain Liquidity Marketplace" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!