Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Degen Ben.eth ще пусне 3 - та измамна монета след BEN и PSYOP

Degen Ben.eth ще пусне...
Degen Ben.eth ще пусне 3 - та измамна монета след BEN и PSYOP

Rug Pull Alert: Degen Ben.eth ще пусне 3-та Scam Meme монета след BEN и PSYOP

Псевдонимен колекционер на NFT Ben.eth успя да изгради своята противоречива империя сред лудостта по мем монети PEPE, както и да свърже крипто инфлуенсъри и медийни личности със своите измамни мем монети. След като измами милиони долари пари на инвеститори от $BEN и $PSYOP, създателят на degen meme монета Ben.eth днес обяви план за пускане на друга мем монета, наречена $LOYAL.

Кой е Ben.eth и спорът зад Scam Meme Coins

Колекционерът на NFT Ben.eth започна своето крипто пътуване през 2017 г. и влезе в NFT през 2021 г. Оттогава той е активен член на общността на NFT, но не беше голям влиятел. Той придоби популярност през май, след като популяризира мем монетата PEPE и пусна мем монета $BEN, за да опита късмета си в сезона на мем монетите.

Първоначално той напълно се провали с $BEN, но токенът набра скорост, след като популярният създател на крипто съдържание BitBoy реши да го купи. След първоначалния успех Ben.eth обяви, че ще пусне мем монета $PSYOP чрез предварителна продажба. На 17 май BitBoy продаде всички $BEN токени. Ben.eth обаче успя да събере ETH на стойност над $9 милиона от предварителна продажба на $PSYOP и продажба на други токени.

Стойността на адреса на портфейла на Ben.eth се увеличи от $2600 на 3 май до $9,28 милиона на 23 май. Средствата обаче бяха преместени извън адреса на портфейла. Текущият баланс сега възлиза на 3450 ETH на стойност $6,3 милиона, според Etherscan.

Може ли $PSYOP да пробие ATH и да стигне до $1? Най-доброто ръководство за търговия с $PSYOP

Ben.eth пуска $LOYAL Meme монета

На 27 май Ben.eth обяви пускането на друга измамна мем монета в Деня на паметта, като я нарече $LOYAL. Той търси хора, които да изпращат ETH на адреса на портфейла му и обещава да не запази тази доставка като други предишни токени.

Други мем монети, които той пусна, се изпомпват и изхвърлят. Новата мем монета също се очаква да бъде теглене на килим. Следователно крипто общността трябва да се държи далеч от такива монети.

Създателят на BEN и PSYOP ben.eth е заплашен с групови съдебни дела за подвеждащи инвеститори и предполагаеми обвинения в измама. Майк Кановиц, партньор в адвокатската кантора Loevy & Loevy и главен изпълнителен директор на Jurat Blockchains, заведе дело срещу ben.eth, ако не възстанови сумата на купувачите на PSYOP за предварителна продажба.

Служителят във веригата ZachXBT също сподели доказателство за подвеждане на инвеститорите и набиране на 10 000 ETH от предварителна продажба на PSYOP. Той също така предупреди, че Ben.eth ретуитва хакнат Стив Аоки, фишинг измамник на Psyop, имитатор на собственик на Jared MEV Bot.

Публикацията на Николай Кръстев: "Degen Ben.eth ще пусне 3 - та измамна монета след BEN и PSYOP" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!