Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin (DOGE): Какво да очаквате през следващите 48 часа

Dogecoin (DOGE): Какво...
Dogecoin (DOGE): Какво да очаквате през следващите 48 часа

Прогноза за цената на Dogecoin (DOGE): Какво да очаквате през следващите 48 часа

Въз основа на данни, публикувани от инструмента за проследяване на портфейли кит Alert, анонимни портфейли са участвали в прехвърлянето на малко над 200 милиона DOGE монети помежду си през последните 24 часа. Тракерът идентифицира четири транзакции, всяка от които носи 50 милиона и 57 милиона DOGE, което води до общо движение от 214,8 милиона доджкойни.

По-специално, един от трансферите включваше преместване на 50 054 471 DOGE от неизвестен портфейл към борсата на Binance. Общата стойност на тези прехвърлени доджкойни се оценява на около 15 милиона.

В допълнение към тези транзакции, Whale Alert също сподели информация относно намаляващото количество DOGE, държано от популярната платформа за търговия Robinhood. Въпреки че Robinhood държеше приблизително 24% от циркулиращите доставки на DOGE от името на своите клиенти за повече от година, последните доклади показват, че този процент е спаднал с 8%. Понастоящем портфейлите на Robinhood представляват 16% от циркулиращите доставки на оригиналната мем криптовалута.

Инструментът за проследяване на портфейла приписва този спад в доставките на DOGE, държани от Robinhood, на значителни потоци на DOGE от платформата. Наскоро общо 5 700 000 000 DOGE бяха изтеглени от Robinhood чрез няколко трансфера и преместени на анонимни адреси. Тези трансфери включват части от приблизително 680 милиона доджкойни всеки.

Dogecoin (DOGE) Текущо състояние на пазара

Dogecoin (DOGE) в момента е 8-ият най-голям проект по отношение на пазарна капитализация, което го класира под Cardano (ADA) и над Polygon (MATIC). През последните 24 часа цената на DOGE се покачи с 1,37% до $0,07326. Тази 24-часова печалба също повиши пазарната капитализация на мем монетата – като повиши прогнозната пазарна капитализация на мем монетата до 10,228 милиарда долара към момента на публикуване.

Скорошното увеличение на цената добави към вече положителното седмично представяне на DOGE. В резултат на това цената на алткойна се повиши с 1,83% през последните 7 дни. DOGE обаче отслабна спрямо двата пазарни лидера Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) през последните 24 часа. По време на публикуване DOGE се понижи с 1,29% спрямо BTC и 1,64% спрямо ETH.

Дневният обем на търговия за DOGE успя да се покачи с 4,71% през последните 24 часа. Това повиши дневния обем на търговия на DOGE до $187,805,394. Технически преглед на Dogecoin (DOGE).

Прогноза за цената на XRP: Какво да очаквате през следващите 48 часа

Цената на DOGE успя да преобърне ключовото ниво на съпротива от $0,07244 в подкрепа през последните 24 часа и продължи да търгува над тази ценова точка по време на публикуване. Техническите индикатори предполагат, че цената на мем монетата ще продължи да се покачва през следващите 24 часа, но също така показват, че възходящият импулс на DOGE намалява.

По време на публикуване линията 9 EMA на 4-часовата диаграма беше позиционирана възходящо над линията 20 EMA. Това сигнализира, че цената на DOGE е навлязла в краткосрочен бичи цикъл. Въпреки това, стесняващата се разлика между двете линии на EMA беше ранна индикация, че този бичи цикъл може скоро да приключи.

В допълнение към това линията RSI се търгуваше възходящо над линията RSI SMA. Освен това, линията беше наклонена положително към територията на свръхкупуване. Въпреки това разликата между линиите RSI и RSI SMA, подобна на тази между линиите 9 EMA и 20 EMA, намаляваше. Това беше потенциален знак, че положителната тенденция на DOGE губи сила.

Ако цената на DOGE се оттегли през следващите 24 часа, тя вероятно ще падне до наскоро преобърнато ниво от $0,07244. Ако падне под това ниво, тогава ще има риск да падне до $0,07014 през следващите дни.

От друга страна, цената на DOGE, затваряща днешната търговска сесия над линията 9 EMA на около $0,07297, ще доведе до покачване до $0,07510 през следващите 24-48 часа. Цената на мем монетата не трябва да се пробива под линията 9 EMA на 4-часовата графика, за да бъде потвърдена тази бича теза.

Разглеждането на дневната графика на DOGE показва, че цената на алткойна се е отскочила от основното ниво на подкрепа при $0,06806 в четвъртък миналата седмица. Оттогава той успешно проби над 9-дневната и 20-дневната EMA линии.

Ако цената на DOGE затвори днешната търговска сесия над 20-дневното ниво на EMA, тогава тя може да има достатъчна подкрепа, за да преодолее следващото ключово ниво на съпротива при $0,07539 и да обърне нивото към подкрепа през следващите 24-48 часа. След това това ще разчисти пътя за покачване на цената на мем монетата до $0,08108 през следващите няколко дни.

От друга страна, затваряне под 20-дневната линия EMA ще доведе до повторно тестване на цената на DOGE на гореспоменатото ниво на подкрепа при $0,06806. Пробив под това ниво може да доведе до спад на цената на DOGE до $0,05845 през следващата седмица.

Техническите индикатори подкрепиха низходящата теза по време на публикуване, тъй като 20-дневната линия EMA се търгуваше над по-късата 9-дневна линия EMA. Освен това дневната линия на RSI беше отрицателно наклонена към територията на свръхпродаденост. Тези технически флагове предполагат, че цената на DOGE ще падне през следващите 24-48 часа.

Публикацията на Олег Димитров: "Dogecoin (DOGE): Какво да очаквате през следващите 48 часа" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!