Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) се...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете:...

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо

През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително възстановяване от продължителния си спад, подкрепен от скок в обема на търговията, надхвърлящ 1 милиард долара. Това възраждане може да се отдаде основно на действията на големите притежатели, обикновено наричани "китове".

Дейността на китовете подхранва внезапния скок на DOGE

Според данни от IntoTheBlock има значително увеличение на големите транзакции в рамките на екосистемата DOGE. Само през последните 24 часа е имало 1112 транзакции над $100 000, което показва повишена активност сред основните играчи.

Тази тенденция се засили през последните седем дни, като големи транзакции достигнаха връх от 1380 и достигнаха дъно от 959. Трябва да се отбележи, че обемът, свързан с тези транзакции, е значителен, като през изминалия ден се наблюдава обем от 12,63 милиарда DOGE (приблизително $1,09 милиарда) . Дори по време на най-ниската точка от седемдневния период, обемът остана значителен на 8,8 милиарда DOGE (около $759 милиона).

Последици от сделки с китове

Тези големи транзакции не само допринасят за общия обем на търговия на DOGE, но също така служат като индикатори за пазарните настроения и доверието на инвеститорите. Когато китовете участват в значителни транзакции, това често отразява тяхната вяра в потенциала на цифровия актив.

Пазарно представяне и влияния на Dogecoin

Dogecoin рали на фона на активността на китовете, но мечите настроения се покачват

В момента DOGE се търгува на $0,08627, отбелязвайки 3,05% увеличение през последните 24 часа, с пазарна капитализация от $12 милиарда. Неотдавнашният скок на DOGE точно отразява впечатляващия ръст на Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация.

Ръстът на Биткойн, дължащ се на увеличеното приемане от създателите на спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF), като iShares от BlackRock (IBIT) и Биткойн ETF (FBTC) на Fidelity, оказа значително влияние върху представянето на DOGE.

Гледайки напред към 2024 г., Dogecoin Foundation предложи амбициозна стратегия за по-нататъшно използване и развитие на DOGE. Една ключова цел е да се разшири свързаността на количката за пазаруване на GigaWallet към платформи като Shopify, улеснявайки по-лесното приемане на Dogecoin като плащане от онлайн търговци.

В обобщение, скорошният скок на Dogecoin, подхранван от активността на китовете и повлиян от по-широките пазарни тенденции, подчертава устойчивостта на криптовалутата и потенциала за растеж през следващите месеци.

Публикацията на Николай Кръстев: "Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ръстът на цената ...
Ръстът на цената на XRP стимулира очаквания за пробив

Ръстът на цените на XRP предизвиква очаквания за пробив на фона на правна битка с SEC Общността на XRP наскоро стана свидетел на значително...

Shiba Inu вижда н...
Shiba Inu вижда нарастване на активността на китовете

Активността на китовете Shiba Inu нараства: Прозрения за стратегическо позициониране на фона на пазарни колебания Последните данни от...

Краткосрочен възх...
Краткосрочен възходящ сигнал за Uniswap и потенциален отскок за Cardano

Крипто анализаторът прогнозира краткосрочен бичи сигнал за Uniswap (UNI) и потенциален отскок за Cardano (ADA) Известният крипто търговец Али...

Биткойн (BTC) отб...
Биткойн (BTC) отбелязва скок в активността на китовете

Биткойн (BTC) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на четвъртото преполовяване Завършването на четвъртото халвинг...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!