Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Dogecoin приветства 400 000 нови портфейла за две седмици

Dogecoin приветства...
Dogecoin приветства 400 000 нови портфейла за две седмици

Общността на Dogecoin процъфтява, тъй като мрежата приветства 400 000 нови портфейла за две седмици

Докато Dogecoin (DOGE) поддържа сравнително стабилна цена около нивото на подкрепа от $0,07 през последните седмици, основната мрежова активност разказва различна история, намеквайки за потенциален възходящ импулс, който се задава зад кулисите.

Разширяване на мрежата при ценова стабилност

Въпреки очевидната стагнация на цените, мрежата Dogecoin претърпя скок на активност, както се подчертава от Santiment, известна фирма за крипто анализ. От 22 януари насам изумителните 413 800 нови портфейла, предимно държащи между 0,001 и 1 DOGE, се присъединиха към мрежата, сигнализирайки значително увеличение на приемането от потребителите.

Освен това данните от платформата за анализ във веригата „IntoTheBlock“ показват значително увеличение на транзакциите с доджкойни през последните седмици, като средният седмичен размер на транзакциите достига приблизително $592,84. Този скок в мрежовата активност подчертава нарастващия интерес към Dogecoin въпреки неотдавнашните ценови борби.

Фактори, стимулиращи възраждането на мрежата

Няколко ключови фактора допринесоха за съживяването на мрежата на Dogecoin. Въвеждането на надписи „Doginals“ и появата на токени DRC-20, патентован стандарт за токени на Dogecoin, инжектираха подновена жизненост в мрежата. Неотдавнашното съобщение на OKX за поддръжка на Doginals и последвалото увеличаване на новите адреси, извършващи първите им DOGE транзакции, допълнително подхранват ентусиазма за вдъхновената от мемовете криптовалута.

Над 100 нови интелигентни договора, добавени към Cardano две седмици след Vasil Hard Fork

Освен това спекулациите около потенциалната интеграция на Dogecoin в платежния сектор на X повишиха привлекателността му за инвеститорите, стимулирайки по-нататъшен растеж и активност на мрежата.

Технически анализ и прогноза за цените

Техническият анализ предлага смесени сигнали за ценовата траектория на Dogecoin. Докато някои експерти прогнозират потенциален спад в близко бъдеще, цитирайки по-ниски върхове и по-ниски дъна от началото на декември, други поддържат възходяща перспектива. По-специално, затягането на лентите на Болинджър на четиричасовата графика на Dogecoin, както беше подчертано от популярния крипто анализатор Али Мартинез, предполага предстоящ скок в нестабилността на цените.

Ако DOGE пробие диапазона на подкрепа около $0,077-$0,078, може да се сблъска с допълнителен низходящ натиск, потенциално привличайки повече мечи настроения. Обратно, силен пробив от текущото ценово свиване може да тласне цената към нивото от $0,1, поставяйки началото на нова вълна от възходящ импулс.

В заключение, докато ценовата стабилност на Dogecoin може да изглежда безпроблемна, основното разширяване на мрежата и активността показват процъфтяваща общност и потенциал за значителни ценови движения в близко бъдеще.


Свързани новини

Още новини с автор : Крипто Новини

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Известният инвест...
Известният инвеститор Робърт Кийосаки предвижда скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.

Известният инвеститор Робърт Кийосаки прогнозира скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.: Визионерска перспектива за растежа на криптовалутата...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове