Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin, Shiba Inu и възходът на ScapesMania

Dogecoin, Shiba Inu и...
Dogecoin, Shiba Inu и възходът на ScapesMania

Очакване на рали преди 2024 г.: Могат ли Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) да надхвърлят очакванията?

Навигиране в крипто вълните: Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и възходът на ScapesMania (MANIA)

От 30 ноември Bitcoin (BTC) продължава неговото стабилно представяне над $37 000, подхранвано от положителните настроения около потенциалните разработки на Bitcoin ETF и увереността, изразена от основателя на FTX Сам Банкман-Фрид. Глобалната капитализация на крипто пазара се стабилизира на около $1,41 трилиона, отразявайки оптимистичната атмосфера в крипто пазара.

Мем монети: DOGE и SHIB привличат вниманието

На фона на по-широките пазарни тенденции мем монетите се превърнаха във фокусна точка както за търговци, така и за ентусиасти. Dogecoin (DOGE) се повиши впечатляващо с 33% през последния месец, предизвиквайки дискусии относно потенциалното му пътуване към желаната крайна точка от $1. Не много по-назад, Shiba Inu (SHIB) отбеляза ръст от 30% за същия период от време, като неговият енигматичен лидер, Shytoshi Kusama, изрази оптимизъм относно овладяването на очаквания бичи пазар.

В този динамичен пазарен сценарий, нов участник, ScapesMania (MANIA), се появи като начинание за предварителна продажба, което привлече значително внимание. Разграничавайки се от установените мем монети, MANIA се позиционира като по-изчислена и потенциално доходоносна инвестиционна опция, обещаваща висока възвръщаемост с по-голяма предвидимост.

ScapesMania (MANIA): Изчислен подход към крипто инвестиции

Докато несигурността на пазара се извисява, траекторията на проект за предварителна продажба като ScapesMania (MANIA) често е по-предсказуема. Позиционирана като игрална екосистема, управлявана от DAO, ScapesMania предлага на поддръжниците възможността да влияят и да се възползват от индустрия за милиарди долари. Подкрепена от професионален екип, авангардна технология и дългосрочна, амбициозна визия, MANIA има за цел да се открои в крипто сферата. Отстъпките за предварителна продажба и етапните бонуси повишават привлекателността на проекта, обещавайки иновации, амбиция и награди.

Подкрепен от награден екип от разработчици, ScapesMania набляга на прозрачността, като профилът на всеки член в социалните медии е публично достъпен. Този ангажимент за откритост, съчетан с фокус върху ангажираността на клиентите, токеномиката и наградите, позиционира ScapesMania като проект с обещаващо бъдеще.

Dogecoin (DOGE): Очертаване на курс към $0,1 в Altcoin Rally

Dogecoin (DOGE), харизматична мем монета, привлече вниманието на крипто анализатори. CryptoKaleo, видна фигура в крипто общността, предвижда бавен, но стабилен ръст на DOGE, предвиждайки потенциално приближаване до марката от $0,1. Въпреки че е предпазлив относно нивото от $1, CryptoKaleo предполага, че подобно постижение може да е по-реалистично около 2024 г., предвид благоприятните пазарни условия.

Технически анализ на DOGE

Технически, В момента DOGE се движи между подкрепа при $0,0722 и съпротива при $0,0784. Осцилаторът MACD загатва за потенциална пауза във възходящия тренд около $0,0761, което показва фаза на консолидация. Rekt Capital отбелязва пробива на DOGE от низходящ канал, белязан от четири бичи свещи, сигнализиращи за промяна в неговия модел от понижаващи се върхове и спадове.

Пренебрегнати ли са Polygon, Litecoin и ScapesMania?

DOGE Price Action – какво следва?

Възходящият случай за DOGE се засилва от скорошния му пробив и стабилното задържане над ключовите нива на подкрепа. Поддържането на този импулс може да тласне DOGE към бариерата от $0,1. Препоръчва се обаче повишено внимание, тъй като падане под критични нива, като подкрепата от $0,0705, може да сигнализира за обръщане от текущата възходяща траектория.

Shiba Inu (SHIB): Стратегическите ходове разпалват оптимизма на инвеститорите

Shiba Inu (SHIB) се впусна в динамично пътуване, белязано от стратегически разработки и актуализации на екосистемите. „Големият план от щата Шиба 2024/2025“ на Shytoshi Kusama и непрекъснатият натиск за полезност и партньорства повишиха очакванията на инвеститорите. Съживяването на „The Shib Magazine“ и въвеждането на функции в Shib Wallet допълнително подобряват привлекателността на SHIB.

Технически анализ на SHIB

Технически, SHIB деликатно балансира между основните нива на $0,0000083 и $0,0000093. Пробив над 200-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) сигнализира за възходящ импулс, подкрепен от 13-седмичен връх от $0,0000113. Въпреки това, смесени сигнали от MACD индикатори предполагат необходимост от внимателно обмисляне.

SHIB Price Action – какво следва?

Скорошният скок в скоростта на изгаряне на токени на SHIB и нарастването на адресите на SHIB, въвеждат допълнителни променливи. Докато действията, управлявани от общността, имат за цел да повлияят на стойността на монетата, нестабилният характер на крипто пазара налага внимателно разглеждане. Поддържането на нива над $0,0000083 и предизвикателната съпротива при $0,0000093 ще бъде от основно значение за бъдещата траектория на SHIB.

Заключение: Навигиране в мем крипто пазара

В динамичния свят на мем криптовалутите, Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) демонстрират уникални разкази, управлявани от общността и впечатляващи растеж. Тъй като тези активи се движат на вълната от възходящи тенденции, преодоляват ключови точки на съпротива и печелят силна подкрепа от общността, инвеститорите трябва да останат бдителни. Техническите индикатори и цялостното пазарно настроение ще играят решаваща роля при навигирането на спекулативния характер на тези активи.

Независимо дали изследват установени мем монети или нововъзникващи проекти за предварителна продажба като ScapesMania (MANIA), инвеститорите трябва да подхождат информирано към крипто пазара вземане на решение. Взаимодействието между пазарната динамика, ангажираността на общността и стратегическите разработки ще оформят бъдещето на тези активи, оказвайки влияние върху крипто пазара през следващите месеци.

Публикацията на Тодор Цонев: "Dogecoin, Shiba Inu и възходът на ScapesMania" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!