Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin скача с 86%, китовете купуват. Бичи сигнал?

Dogecoin скача с 86%,...
Dogecoin скача с 86%, китовете купуват. Бичи сигнал?

Впечатляващият скок на Dogecoin и натрупването на китовете подхранват възходящия импулс

Dogecoin (DOGE) стана свидетел на забележителен скок от 86% от 20 до 28 март, разпалвайки спекулации и вълнение на крипто пазара. Централно за този скок беше стратегическото натрупване от DOGE китове, което подкрепи дългосрочната възходяща перспектива на мем монетата.

Анализиране на пазарната динамика на DOGE

Критичен индикатор за здравето на пазара на DOGE, 30-дневното съотношение MVRV (пазарна стойност към реализирана стойност), се потопи в отрицателна територия на 19 март, съвпадайки с възходяща тенденция на средната възраст на монетата. Това сливане предполага, че DOGE е потенциално подценен, полагайки основата за последващото му рали.

Понастоящем възлизащ на 11%, съотношението MVRV подчертава неотдавнашния скок в цената на DOGE, допълнително подсилен от спада на средната възраст на монетата и забележимо покачване на латентната циркулация. Въпреки краткия период на натиск при продажбата, DOGE демонстрира устойчивост, като бързо се върна от спад, като Weighted Sentiment отразява неутрална позиция, макар и с възходящи нюанси.

Устойчивостта на Shiba Inu на фона на пазарни колебания

Натрупване на стейбълкойни от китове: бичи сигнал или ход преди корекция?

Въпреки че не съответства на метеоритното покачване на DOGE, Shiba Inu (SHIB) също изпита рали през същия период, макар и с печалби от 38,84%. Подобно на DOGE, 30-дневното съотношение MVRV на SHIB падна в отрицателна територия на 19 март, което показва потенциално подценяване. Въпреки това, за разлика от DOGE, SHIB не стана свидетел на значителен скок в пасивната циркулация, намеквайки за приглушен натиск за продажба и благоприятна среда за по-нататъшни печалби.

Оценка на бъдещото представяне

Гледайки напред, пазарните настроения изглежда са в полза на DOGE пред SHIB в краткосрочен план. Неотдавнашният скок на DOGE и силните бичи индикатори го позиционират като предпочитан избор за търговци, които търсят незабавна възвръщаемост. Обратно, потенциалът на SHIB остава обещаващ, особено предвид сходството му със скорошните сигнали за покупка на DOGE. Техническият анализ предполага, че преодоляването на ключови нива на съпротива може да проправи пътя за значителни печалби, потенциално надхвърлящи марката от 60%.

Заключение

В непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутите DOGE и SHIB се очертават като забележителни конкуренти, всеки със своите уникални силни страни и възможности. Докато неотдавнашният скок на DOGE подчертава неговото пазарно господство и възходящ импулс, SHIB представлява интригуваща перспектива за тези, които търсят алтернативни инвестиционни пътища. Докато търговците се ориентират в сложността на крипто пазара, стратегическият анализ и внимателното разглеждане на пазарната динамика остават от първостепенно значение при идентифицирането на потенциални възможности и смекчаването на рисковете.

Публикацията: "Dogecoin скача с 86%, китовете купуват. Бичи сигнал?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!