Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Доставчикът на портфейл Magic Labs набра $52 милиона за седмица

Доставчикът на...
Доставчикът на портфейл Magic Labs набра $52 милиона за седмица

Крипто финансиране: Доставчикът на портфейл Magic Labs събра $126 милиона за една седмица

Около девет стартиращи крипто компании събраха приблизително 126 милиона долара тази седмица, въпреки че една компания ясно се открои.

Доставчикът на портфейл като услуга Magic Labs спечели 52 милиона долара в стратегически кръг, воден от PayPal Ventures. Други инвеститори включват Cherubic, Synchrony, KX, Northzone и Volt Capital, според съобщение за пресата.

С последния рунд базираната в Сан Франциско фирма е събрала над 80 милиона долара и е била повишена до оценка от малко под 500 милиона долара, съобщи Fortune.

Бизнес моделът на Magic Labs може да се обобщи с няколко думи. Комплекти за разработка на софтуер, на SDK. Magic Labs предоставя своите SDK за портфейла на своите клиенти, много от които са компании от Fortune 500. След това клиентите персонализират своя крипто портфейл по свой вкус и го предлагат на своите клиенти чрез своето приложение.

Търговският гигант Macy’s е един от най-големите клиенти на Magic Labs. Производителят на играчки Hot Wheels Mattel, който стартира peer-to-peer NFT пазар за своите виртуални колекционерски предмети през април, също използва Magic като свой портфейл като доставчик на услуги.

Алън Ду, партньор в PayPal Ventures, каза, че Magic е „безопасно и просто решение“ за улесняване на масовото приемане на Web3.

„Услугата за създаване на портфейл на Magic позволява на компаниите да достигнат до милиони потребители на своите приложения и клиенти, които са нови за [Web3]“, каза Ду в изявление.

Досега Magic е генерирала над 20 милиона уникални портфейла според съобщение на компанията.

Набиране на средства за милиони долари в блокчейн технологии и дигитални плащания

Bored Apes Yuga Labs си партнира с Magic Eden заради NFT проблем

Фондацията Anoma донесе 25 милиона долара тази седмица с фирмата за рисков капитал CMCC Global, фокусирана върху крипто, начело.

Фондацията Anoma наблюдава Anoma, блокчейн протокол, предназначен да помага на разработчиците да изграждат децентрализирани проекти, включително децентрализирани обмени (DEXs) и децентрализирани приложения (dapps).

Това е третият път, в който фондацията набира рискови пари, а капиталът ще отиде към текущи инициативи за научноизследователска и развойна дейност, помагайки на разработчиците да създават приложения и да развиват партньорства, според съобщение за пресата от фондацията.

В сферата на дигиталните плащания, доставчикът на фиат-крипто рампи Transak събра 20 милиона долара от над дузина видни инвеститори, включително Animoca Brands и Axelar.

Решението на Transak се поддържа от над 150 държави и повече от 160 криптовалути, според изявление на компанията.

Други забележителни набирания на средства

NFT платформата Tabi, по-рано известна като Treasureland, спечели $10 милиона в ангелски рунд с лидер Animoca Brands и участие на Binance Labs.

Fusionist, фирма за игри Web3, събра 6,6 милиона долара, за да ускори разработката на игри и да наеме повече експерти в областта, които да се присъединят към техния екип. Binance Labs беше стратегически инвеститор.

Фокусираните върху поверителността Demox Labs събраха 4,5 милиона долара, за да изградят нов портфейл за блокчейн Aleo с нулево знание, съобщи Axios. Aleo все още е в бета версия и планира да стартира основна мрежа през юли.

Публикацията на Светлана Петкова: "Доставчикът на портфейл Magic Labs набра $52 милиона за седмица" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!